söndag 25 juli 2010

25/7

Ännu en dag med smärta, vill bara att den ska försvinna så man kan få göra något. Som det ser ut nu så blir det inget jobb imorgon och det gör mig ju lite halvt pissed, för såg verkligen fram emot att få gå dit igen nu efter sisådär 3-4 veckor. Varför ska saker och ting alltid drabba mig? Det är verkligen så jag råkar alltid ut för saker och ting, riktigt problembarn. Men ja är man det svarta fåret i släkten så är man, haha.

Daniel lämnade mig för en stund nu för att åka ut och hjälpa sin pappa i stugan. Men han är tillbaka snart så nu ska jag ta och se en bra tjejfilm, och det får bli what a girls wants så man får lite london feelings. Vill tillbaka så fort som möjligt, jag och daniel har redan börjar planera en massa. Har en massa länder jag vill besöka till exempel egypten men det var Daniel inte så sugen på men jag får helt enkelt övertala. Vill dit och kika pyramider, fast framförallt vill jag dit för solen men det blir i vinter isf. Äsch finns så många länder jag vill till men man kan ju som inte göra allt på en och samma gång tur att livet är långt.

New york vill jag till igen så fort som möjligt för det är verkligen the place to be. Men tror jag vill dit i vår istället för i höst men ja jag vet inte. Vi får se ett tag kvar tills dess. Först nu blir det ju greece or turkey, love it.

Nu ska jag ägna mig åt filmen, tack å hej.

Hitta en gammal goding, puss!

lördag 24 juli 2010

24/7

Kan ju säga att smärtan jag fick gå igenom igår inte var något jag kan tänka mig att göra om, säger bara aldrig mer. Skönt att det ändå kom igång ovanligt fort så jag slapp ligga och vänta. Hade även med mig både mamma och daniel som stöd så det gick bra. Kändes även skönt att ha mamma med eftersom hon ändå jobbar med det där. Denna helg blir det bara att ta det lugnt eftersom jag behöver vila och har inte direkt någon lust eller ork att göra något. Så Daniel får helt enkelt pyssla om mig vilket han har skött så bra.

Hoppas även på att jag kan jobba på måndag för blir antingen att jag börjar jobba igen på måndag eller på onsdag eftersom jag enligt schemat ändå är ledig tisdag. Men hoppas att jag kan komma igång igen på måndag, konstigt nog så saknar jag faktiskt att jobba det är skönt att ha något att göra på dagarna. Dock så har ju jag och Daniel haft riktigt mysigt nu när jag varit sjukskriven men han har ju också jobbat i köping vissa dagar.

Nu ska vi se på film som vi faktiskt tro det eller ej har hyrt för engångs skull, tack å hej.

Ps. vi saknar joanna och johan.

onsdag 21 juli 2010

21/7

Har inte bloggat på ett bra tag nu men det har sina anledningar. Har hänt lite den senaste tiden. Jag och Daniel har gått igenom en ganska kämpig period ett tag nu men det blir väl så när man inte tar sitt ansvar. Vi har oss själva att skylla,det är dock jag som fått tagit den värsta smällen men det är på väg tillbaka nu iaf. Även om det kanske kommer vara jobbigt ett tag framöver. Har mått illa konstant nu i en vecka och även besökt sjukhuset 1 gång i veckan den senaste månaden. Men var där idag och började den lilla processen så nu är det igång. Och ja självklart känns det jobbigt, men jag känner ändå att det som inte vara något att välja på. Känns ändå också skönt att jag har så mycket stöd så det är ingen risk att jag går och blir alldeles för deprimerad.

Nu ska jag och Daniel som vanligt mysa till en bra film, tack å hej.

Förresten börjar dra ihop sig tills det är dags för mig och daniel att lämna sverige i 2 veckor för lite sol och bad.