onsdag 30 september 2009

sammanfattning av dagen.

Tog mig ner på stan och träffade joanna, käkade spicy och pratade. Sedan kom även hanna vi 3 gick runt i och kollade i lite affärer, hittade lite som jag funderar på att köpa men som sagt sthlm på tisdag så borde kanske vänta.

På fredag blir det förmodligen en utgång med joanna schulman, trevligt mycket trevligt.

Alltså finns inget jag kan säga just nu vet att jag gjort fel. Men man kan som sagt inte rå för att man känner för en sak en dag och en annan en annan dag. Som sagt så vill jag passa på du förstår nog vad jag menar. Jag hoppas att du kan "read between the lines" även denna gång.

förlåt

min dag

Praktik idag, dagarna går så oerhört fort tycker jag. Fick gå hem 14.00 så tog cykeln och cyklade hem pratade även med emilie på vägen.

Nu blir det att ta sig ner på stan och träffa joanna för att prata och äta. I morgon drar jag direkt till joanna efter praktiken och hjälper henne med sitt hår.

tataa..

tisdag 29 september 2009

go kväll.

Praktik idag lika trevligt som vanligt. Sedan skulle vi åka till rudbeck för att jag skulle springa in och hämta några papper, men då så självklart så står polisen där och lasar. Så daniel åker på en böter på 2400 kr, stackare men så går det när man kör för fort det jag försökt säga. I feel pity for you baby, och nej jag var ej oseriös där i mean it.

Nu ska jag sussa ligger här i sängen med datorn och daniel ligger brevid mig och tjatar om den där jävla tv'n. Ska krypa ner under täcket nu och kramas, misigt. BIGLOVE

lördag 26 september 2009

yesterday, today, tonight

Bion igår var bra, faktiskt riktigt nöjd. Är sjukt trött efter inatt vi somnade inte förrän runt 4 och blev väckta av Filli och Gustav i morse som lekte utanför. Men hade turen att somna om en liten stund iaf, skönt.
Idag har jag varit och shoppat lite med daniel, underbart. Han köpte två stickade tröjor och jag en jacka eller tröja vet inte riktigt vad jag ska kalla den men underbart fin, även den stickad. Så det blev ej så att jag la av med det stickade men som sagt it makes me go gah så vad ska man göra?

Måndagen den 5/10 har jag bokat tid hos frisören då blir det färgning och klippning. Har dock inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska göra funderar på att bli lite mörkare. Men vet inte om jag vågar medtanke på att jag alltid känner sådan enorm ånger när jag gör det. Spänningen är olidlig. Dagen efter drar jag och daniel förmodligen till stockholm för att handla lite kläder osv. Ikväll blir det lugnt med film och mys..

Cause you're all i want
you're all i need
you're everything, everything <3


fredag 25 september 2009

Fredagsmys.

Kom nyss hem från en tur på stan med min kära pojkvän. Köpte 3 stickade tröjor, skärpning Signe med stickat,redan köpt för mycket av det plagget denna höst. Kan inte rå för det men it makes me go gah this autumn.
Ikväll blir det Bio med min kära pojkvän, flickan som lekte med elden blir det. Han ligger här brevid mig och klagar på att han är så trött, "suck". Vi var micket busiga imorse vi försov oss båda två, ooops rå. Efter bion åker vi hem till hans mamma och sover där och blir ännu en film den andra johan falk, vapenbröder, puss på dessa filmer.
Jag saknar även Rhodos, vill bara tillbaka mer och mer för varje dag. Allt var så skönt man slapp en viss person, och vardagsproblemen, och allt var bara så otroligt skönt. Nu är man vit,fet och allmänt äcklig, usch på det.
Hade även en lång välbehövd telefonkonversation med min vettiga vän emilie, kram!
Tataa..

torsdag 24 september 2009

gah.


Kom hem för en stund sedan hämtade min snudie filli och daniels kusin Linda på tågstationen som varit i stockholm, mycket trevligt inte träffat fillifjonken på några dagar nu.

Nu ska jag och daniel ta ett skönt bubbelbad och sedan krypa ner under täcket och se på johan falk, misigt.

suck on that, puss!

My thursday.

Fick gå hem från praktiken klockan 13.00 idag, så tog biken och cyklade hem och träffade sedan Denise på en promenad. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, just like back in the days. Det var ju ett bra tag sen nu, blev inte en lugn stund eftersom våra munnar gick i ett. Har saknat dig din stolle.

Gah, jag blir så sjukt irriterad. Vet att det inte borde störa mig men ändå så gör det de. Jag fattar inte hur en person kan ha så lite bakom pannbenet. Det värsta är att alla förstår utom du, så du kan ju inte ha alla hästar i stallet så att säga.

Ikväll är jag och daniel iaf hundvakter och blir att se Johan Falk eftersom vi inte hann det igår. Mys blir det, puss!

Tataa.






onsdag 23 september 2009

My beautiful night!

Nu är klockan 21.45 och det är efterlyst, härligt. Pannkakorna som jag och daniel skulle laga ikväll blev ej topp, så det fick bli köttbullar och makaroner istället.

Snart kommer mamma hem och det blir att gå och lägga sig i sängen och då slår vi på en ny film vilket blir GSI, Johan falk. Praktik imorgon och börjar 9.00 som alla andra dagar.

Daniel you're just to good to be true, i love you!

My beautiful day!

Dagen började med att jag åkte till praktiken klockan 09.00, och ja praktik även fast jag tagit studenten. Har en praktik kvar sen 2.an som jag var tvungen att ta igen nu efter studenten. Den håller på i 4 veckor och nu är jag redan inne på vecka 3. Praktiken har jag på hjärtpunkten skiljebo, en mötesplats för äldre där dem träffas för att umgås, gå promenader, fika, se film, gympa och spela exempelvis bingo.

Efter praktiken hämtade daniel mig som i stort sätt varje dag vi åkte då hem till mig slog på sagan om konungens återkomst och mös. Åkte även för att träffa Alexander Joanna Schulman som impulsivt färgat sitt hår brunt.

Ikväll blir det jag och Daniel med en lillasyster och 2 små hundar. Vi ska laga mat och se på idol, efterlyst och den nya johan falk. Misigt!



Tataa..

tisdag 22 september 2009

Idol!

Stan var trevligt micket micket trevligt, saknat dig min vän!

Nu är jag hos Daniel och kolla på idol sedan blir det andra avenyn och sedan fortsätta titta på sagan om de 2 tornen. Love you bejb!

New!

Kände att det var dags för att förnya sig och göra om bloggen. Ska försöka skriva lite mer i denna blogg också, si så där en gång om dagen minst iaf!

Slutade en timme tidigare från praktiken idag. Daniel hämtade mig och vi åkte hem till mig och bakade drömmar och kollade lite på sagan om de 2 tornen. Nu blire att ta sig ner på stan för att käka med en vilsen alexander joanna schulman!

tack å hej!