onsdag 29 september 2010

29/9

Inte bloggat på ca en vecka, har helt enkelt inte haft tid. Men ska berätta lite av det jag gjort i veckan som varit.

I lördags blev det uppsala på dagen med daniel för lite shopping, en riktigt mysig dag hade vi. Jag ville helst till stockholm men det kändes onödigt eftersom vi varit där veckan innan och shoppat. Så det fick ta och bli uppsala. På kvällen umgicks vi med Emilie, Andreas, Ida och Kalle blev lugnt kollade lite tv och pratade bara.

I söndags blev det bio med Daniel, Emilie, Ida, Andreas och Kalle vi såg Wall street, money never sleeps och ja den kan jag verkligen rekomendera. Kan ju bara säga att jag verkligen vill tillbaka till New York nu nu nu. Men som sagt så vill jag åka dit antingen på våren eller sommaren så vi får se när jag gör en comeback till the big apple.

Resten av veckan så har vi shoppat en hel del. Varit både på stan här i vässan men även i eskilstuna. Men jag har insett att jag inte ens gillar tuna park och eskilstuna längre, dem har aldrig något jag vill ha. Har dem ens någon butik som vi inte har nu? efter att igor gallerian har öppnat. Nej tråkigt att det blivit så..

Igår kastrerade vi även Nisse, hemskt var det. Vi lämnade honom hos vetrinären kl 08.00 på morgonen och hämtade han vid 14.00 när vi kom hem så var han väldigt vinglig och gick in i allt stolar, skåp osv. Men sen så gav han upp och gick och la sig och sov i stort sätt hela dagen. Nu idag mår han bra och är sig själv som tur är.

Just nu sitter jag hemma hos Daniel och ser på idol och myser med Nisse. Idol är tråkigt, blä!

Förresten fick reda på idag att min syster åker till LA i morgon och blir där i 6 eller 8 v för att gå på en skådespelar skola. Hann inte ens säga hejdå ju!

torsdag 23 september 2010

23/9

You are a shooting star,
That´s why you are my favourite.

onsdag 22 september 2010

22/9

Sitter i Daniels säng och tittar på idol, mysigt. Det är alltid så att jag kollar på idol nu i början men sen när det börjar gå på fredagar så slutar jag, då tycker jag inte alls att det är kul längre. Just nu sitter jag och håller tummarna för polisen och den mörka killen och guess what båda gick vidare, fint.

Nisse ligger här i mitt knä och sover, han är så söt. Han är som mitt lilla barn, helt klart den gosigaste katten jag någonsin mött i mitt otroligt långa liv, haha.

På lördag åker jag och Daniel förmodligen till Uppsala för att komma bort lite över dagen, ska bli skönt.

Nu måste jag fortsätta se, hörs ikväll igen om det händer något intressant.

22/9

Idag är en riktig mysdag, jag och Daniel har legat och sett paradise hotel Danmark hela morgonen, mycket underhållande må jag säga. Sedan så har vi även innan det hunnit se nya avsnittet av one tree hill. ´

Skriver mer sen måste fortsätta se, hörs!

tisdag 21 september 2010

21/9

Sitter just nu i Daniels säng och tittar lite på tv, finns dock inte mycket att se. Idag har vi tagit det mest lugnt, vi var en sväng på ikea med mamma i förmiddags och efter det åkte vi hem och såg nya avsnitten av gossip och 90210. Sedan kände vi att det var dags för att fräscha upp sig lite och ett tag senare var vi på väg till tati för att Daniel skulle kika efter sin ja 3 skinnjacka detta år. Men ja hade jag också haft så mycket pengar i lön så hade jag säkert också haft en massa skinnjackor, haha. Nej nu ska vi ta och mysa till en film och sedan dejta kuddarna för imorgon ska vi upp med tuppen och vara hundvakter. Hörs!



21/9

Vaknade för en liten stund sen, och ja magen gör fortfarande ont inte kul. Men nu blir det iaf en tripp till Ikea med Daniel och mamma eftersom mamma promt skulle köpa en fotölj idag och ville ha mitt smakråd. När vi gjort det så blir det att se gossip girl och 90210 eftersom de har kommit ut nya avsnitt inatt, thank you lord.

Nu ska vi åka, hörs!

måndag 20 september 2010

20/9

Blev ingen tripp till Emilie och Andreas utan jag och Daniel ligger i sängen och ser på Ullared istället, haha. Upptäckte för en stund sen hur mycket bra det är på tv idag först ullared sen Svenska New York fruar och sedan lite sällskap, den här kvällen kan ju inte bli annat än perfekt.

Nu ska jag kramas lite med världens bästa man, Hörs!

20/9

Sitter hemma hos Daniel, kom hem från stan för en liten stund sen. Idag fick en jätte söt Bh följa med mig hem, är mycket nöjd med den. Ikväll blir det att åka hem till Emilie och Andreas och se seriepremiären av svenska New york fruar så att jag får lite abstinens till att åka tillbaka till New york.

Nej nu ska vi åka, Hörs!

20/9

Har precis gjort mig i ordning och väntar på att Daniel ska ta sig i kragen för att själv bli klar men iof så tar ju inte det så lång tid. Började förresten läsa en bok idag som jag har haft hemma i flera år men bara inte orkat läst, Nicole Richies bok, the truth about diamonds. Än så länge är jag mycket nöjd men vi får se när jag kommit längre in i boken vad jag tycker.
Nu ska vi åka till ikea med Daniels mamma hörs.


20/9

Ligger och tittar på Sherlock holmes med daniel, kan rekomenderas. Och ja i går var det val och vem hade inte rätt? Jo jag.. men visst ska bli kul att se hur de kommande 4 åren kommer se ut. Nu ska vi fortsätta kolla hörs senare.

söndag 19 september 2010

19/9

Sitter i telefonkö till polisen. Måste göra en förlust anmälan på hela min plånbok. Tappade tydligen den idag när jag var på väg hem från valokalen, känns ju sisådär. Jobbigt att behöva en massa nya kort. Men jaja så går det när man är ett klantarsle.

Sitter och lyssnar på musik och sneglar lite åt valvakan, men känns lite ointressant eller kanske fel ordval men det är ju som redan klart och det har det väl varit i veckor, de blåa kommer ju sitta kvar i makten. Sen är det en sak som bekymmrar mig och det är de där jävla Sverigedemokraterna, när ska svenska folket förstå att det faktiskt inte är parti? Dem skulle aldrig klara av att styra ett land som Sverige, förstår inte folk hur Sverige kommer se ut när dem suttit där i 4 år? Helt sjukt hur folk tänker. Jag blir fan mörkrädd för hur svenskar har blivit, det är fan pinsamt. Jag tycker inte att Sverige ska vara en främlingsfientligt land, skärpning!

Ska pussa lite på Daniel nu också.

19/9

Kom hem från stan för en liten stund sen och fick med mig en tröja därifrån, en helt vanlig stickad svart tänkte att det kan vara perfekt att ha under min nya fina päls i vinter. Daniel är hemma och gör lite saker, hade så sjukt ont i magen så valde att åka hem och ta det lugnt istället. Nu ska jag se på min nya älsklingserie, hellcats.

19/9

Så har man röstat för första gången i sitt liv, skönt. Gud vad vuxen man har gått och blivit haha.

Nu ska jag och Daniel ner på stan och kika lite, fårse om vi hittar något eller inte. Dock så vet jag inte hur länge jag kan gå runt eftersom jag har så sjukt ont i magen, undrar hur länge man ska behöva lida av detta? Fyfan.

lördag 18 september 2010

18/9

Sitter och kollar på Notting hill med Daniel, härlig film enligt mig. Måste vara den 50nde gången jag ser den skulle jag tro. Men den är fortfarande lika rolig.

Är så trött på att ha magsår nu så att jag vill kräkas. Det gör sjukt ont som tur är inte hela tiden men när det gör det så vill jag typ skära av mig hela överkroppen. Så nu är det slut på mitt liv som en riktig stresser, jag har alltid varit sån som gör allt i sista sekund. Till exempel om jag ska vara klar en speciell tid så väntar jag alltid tills det är mini lite tid kvar tills jag börjar och det slutar alltid med att jag blir sen.

Skrev i mitt förra inlägg att jag skulle skriva om vinterese planerna jag och min man har och ja det vi har pratat om är att besöka något av dessa ställen: mauritius, maldiverna, dominikanska republiken, texas, LA eller kanske att bila igenom hela USA. Det är något vi båda alltid velat, jag minns att jag skrev det i min dagbok när jag var liten och det var efter jag sett filmen crossroads med Britney. Men vi får helt enkelt se var vi åker. Många undrar varför vi inte åker till typ thailand eller något ställe i Asien men som jag tidigare sagt så lockar det inte oss. Jag vet inte varför jag fått för mig att det är skitigt där. Men som sagt så får vi se kan ju hunnit ändra min uppfattning om Asien tills dess.

Nu ska vi gå ut med hundarna på en promenad eftersom vi är hundvakt. Hörs senare eller imorgon.

18/9

Denna dag har varit mest lugn, inte gjort speciellt mycket. Jag och Daniel tillbringade i stort sätt hela den här dagen i sängen. Men vi hann även till hälla en snabbis, för att kika om de hade någon att erbjuda. Men efter att ha varit både i tunapark och Stockholm denna vecka så hittade vi inget speciellt. Förstår inte att man kan ha en sån stark abstinens efter shopping hela tiden? Får man helt enkelt aldrig nog?

Förresten så blir det förmodligen ingen resa nu heller pga att jag har magsår. Känns ju inte så kul. Men får helt enkelt se framemot resan i vinter, vi vet dock inte vart vi ska eller så än men vi har ju som lite förslag men dem får ni veta en annan dag eller kanske lite senare ikväll.

Nej nu ska jag lägga mig och äta isbitar och surpla på mitt vatten. Sjukt tråkigt men så äre!

fredag 17 september 2010

17/9

Äntligen tillbaka efter en lång bloggtorka.

hej jag har magsår!