onsdag 27 oktober 2010

27/10

Sitter i soffan och kikar lite på tv finns dock inte så mycket att se på så jag kikar runt lite på datorn istället.

Idag är jag glad eftersom daniel är hemma med mig eller ja han är sjuk så det är ju inte så kul men jag får iaf sällskap och det är ju inte helt fel. Eftersom han har gått och blivit sjuk så blir det ett relativt lugn dag han ska dock klippa sig klockan 5 så tar väl en tur på stan innan det. Jag känner även att jag vill bättra på brännan men egentligen så vill jag inte sola solarium eftersom jag inte vill få min första rynka om några år och sedan vill jag inte heller gå och få cancer. Men det finns ju andra sätt att bli brun på så ja vi får helt enkelt se om det finns någon tid till det under dagen.

Såg förreten gossip igår och kan ju säga att det är nära nu eller ja jag är nöjd iaf. Men bättre kan det bli come on! Känner att jag behöver ringa hanna nu och prata om gossip i 2 timmar som alltid, haha. Jag förstår inte hur en serie kan ta upp en sån stor del i ens liv helt sjukt när man tänker på det. Men min passion för gossip är stor. Men som sagt utan chuck och blairs kärlek skulle det inte vara hälften så bra!

Igår var det förresten precis en månad tills jag äntligen blir 20, yey!

söndag 24 oktober 2010

24/10

Idag firar jag och daniel hela 18 månader tillsammans och om jag ska vara ärlig så blir jag bara kärare och kärare för varje dag som går det stannar som aldrig upp. Vi är inte heller bara ett par utan också bästa vänner som delar allt med varandra. Umgås jämt gör vi också för er som inte redan märkt det, haha.

Våran 18 månaders dag spenderade vi med en massa gos, mat och film. Presenterna tar vi imorgon då vi inte hade en aning om vad vi skulle köpa till varandra men något fint ska jag ge min käresta.

Vi har även beställt hem en massa resekataloger ikväll så hoppas dem kommer i veckan för då ska vi leta resa.

Nu ska vi se ännu en film och sedan sova eftersom min man ska upp tidigt och slita på sitt jobb. Jag däremot ska bara ha en lugn dag imorgon med lite film och sedan kanske umgås med mamma på hennes lediga dag sen måste jag nog även ta mig i kragen och göra klart mitt rum därhemma.

nej nu måste jag sluta, ser knappt vad jag skriver är så sjukt trött.

torsdag 21 oktober 2010

21/10

Ligger i sängen med daniel och ser lite på veckans kanin, har inte skapat mig någon åsikt om programmet än medtanke på att det inte pågått mer än i typ 20 minuter.

Dagen har jag spenderat med mamma, vi tog en tur på hälla och sedan blev det även storhandling på maxi så nu finns det massor med nyttigheter att äta här hemma. Vi åkte även förbi ängsgärdet på vägen hem och hyrde 2 filmer, killers och någon mer som jag inte minns namnet på men det var någon thriller med pierce brosnan iaf. Killers har jag hunnit sett och ja den var faktiskt över förväntan, så den rekomenderas. Den andra filmen får jag ta och se med daniel imorgon kväll för ikväll ska vi hinna se nya avsnittet av one tree hill och criminal minds.


Nu ska jag fortsätta se på veckans kanin.. hörs!

måndag 18 oktober 2010

18/10

Såg nyss på filmstadens hemsida att det kommer en ny saw film om 11 dagar den kommer då att visas i 3D. Ska jag våga gå på den är ju frågan? För jag vet att om jag väl gör det så kommer det sluta med att jag antingen sitter och gråter av rädsla eller att jag inte ens ser filmen utan gömmer mig i mina popcorn, vi får helt enkelt se hur jag gör.

Men den verkade iaf bra och det blir nog den sista saw fimen som jag fattade det. Så ni som är lite modigare än mig gå på den!

Slänger upp trailern

söndag 10 oktober 2010

10/10

Känner att det är så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill få ur mig men samtidigt så är det här en offentlig blogg som läs av människor som jag inte har en aning om vilka det är. Så känns inte så bra att öppna upp sig för mycket, jag får helt enkelt köpa mig en bok eller något där jag kan skriva mina innersta tankar.
Ikväll har jag en sådan kväll då allt bara känns hopplöst är trött på i stort sätt allt. Jag är trött på västerås, jag är trött på att det inte finns något att göra, jag är trött på folket, jag är trött på mitt magsår, jag är trött på att jag inte vet till 100% vad jag vill göra med mitt liv så ja jag är i stort sätt trött på allt. Jag känner att jag måste komma bort ett tag nu, så nu ska jag logga ut från fittbloggen lyssna massor av oskar linnros låtar och kolla på någon resa sedan ska jag somna i daniels famn.. Hörs!



10/10

Sitter inne på min bilddagbok just nu, inte varit inne på den på 100 år. Planen var att tabort den men jag kan helt enkelt inte göra det, den innehåller för mycket minnen.
När jag satt och kollade igenom den från början till slut insåg jag en sak och det är att jag saknar dig.

Bilder från förra fredagen (1/10).
























10/10

Some people wait a lifetime for a moment like this!

lördag 9 oktober 2010

9/10

Riktigt lyckad myskväll har vi, ätit god mat, tänt en massa ljus och nu ska vi se en bra film vet dock inte vilken ännu men det visar sig. Men en sak som är säker är att det inte blir en gråtfilm som igår det tål inte mina ögon helt seriöst. Nej nu är det dags att ta ut hundarna på en promenad. Hade tänkt lägga upp lite bilder från förra helgen eftersom jag inte gjort det ännu, men det får bli imorgon helt enkelt för idag ska jag bara mysa med min man.

Hörs!

9/10

Ligger framför tvn och ska snart slå på gossip girl säsong 1, fick ett otroligt sug efter att se allt från början. Daniel är hemma hos sin pappa och gör lite saker där så jag känner mig ensam, haha. Är hundvakt idag tills i morgon hemma hos mig eftersom resten av la familia åkt på kryssning så ikväll så ska jag och daniel ha en rejäl myskväll bättre än den igår om det nu går? troligtvis inte men kan ju alltid försöka.

No inspiration, i'm sorry!

fredag 8 oktober 2010

8/10

Ikväll har jag och Daniel en riktig myskväll. Vi har ätit en supergod middag blev tacolasagne, sett en halvtimme på idol och sedan på filmen ps. i love you och ja självklart har jag gråtit floder. Det är verkligen en av mina favorit filmer så sjukt bra men även så sjukt sorglig.

Tänk vad hemskt att förlora den man älskar helt plötsligt? jag skulle personligen aldrig överleva om daniel togs ifrån mig. Jag vet vad de flesta tänker nu när de läser detta " kom igen tjejen du är 19 år" men helt seriöst våran kärlek till varandra, vårat förhållande är inte som alla andras, det är något speciellt. Vi är helt klart oslagbara, kan inte tänka mig en dag utan honom. Oj nu blev det kärleksfullt här i bloggen, mjaa jag är en tönt.


Jag och Daniel köpte en varsin ny tv idag, perfekt investering tills vi flyttar ihop vi har pratat lite om lägenheter nu och kollat lite så nu gäller det bara för mig att få ett FAST jobb. Men det ska sökas lite i veckan så det ska jag nog kunna ordna. Men nu är det bara en liten sak jag behöver till och det är en box eller något till mitt rum så jag kan få upp alla 500 kanaler som vi har därnere i vardagstummet till mitt rum och till min nya tv.

Nej nu ska vi kika på paradise hörs, tack å hej!

torsdag 7 oktober 2010

8/10

Sitter och tittar hundvalpar med daniel och alltså ja jag tror att jag dör. Vill köpa alla, hur ska man kunna välja? sjukt svårt kommer det bli. Hoppas att vi inte får välja valp från kullen själv, vet inte om jag klarar det. Bättre att man som får en som dem tror skulle passa en istället. Men ja vi fårse börjar dra ihop sig mot våren nu, NOT! Hoppas allt går som vi vill och att vi kan skaffa en liten diamant i vår.

Nu ska vi se nya avsnittet av criminal minds och sedan förmodligen lite paradise sen blir det att sova eftersom vi ska upp i tid i morgon för jag ska köpa ny TV!!! yeeeeey!

söndag 3 oktober 2010

3/10

Ligger och ser på paradise hotel danmark med daniel, inte alls många avsnitt kvar nu. Men snart så börjar ju paradise hotel sverige och kan det blir bättre nu när min älskling är program ledare, alex fucking schulman! Allt jag kan säga angående det är bara GAH! Man ska aldrig missbruka ordet gah tänk på det gott folk!






lördag 2 oktober 2010

3/10

Sitter och ser på ace ventura med daniel, mysigt. Har förresten fått tillbaka mitt magsår, yeeey.

Nu ska vi åka iväg och köpa något att äta ikväll, så får berätta om gårdagens bravader i nästa inlägg, stay tuned!

2/10

Puss!