fredag 30 oktober 2009

Snorig fredag.

Ja då har man gått och blivit förkyld, jätte kul verkligen. Tur att man har en pojkvän som tar hand om en, nej justja han är ju i stockholm med James och kollar på någon konsert, kommer ej ihåg vad bandet hette. Men eftersom jag har världens bästa pojkvän så kommr han självklart hit när det är slut blir väl runt 24.00 eller något sånt så ska försöka hålla mig vaken.

Jag längtar iaf till den 4 december då jag och karin ska gå på våra barnidoler, och som vi älskade dem. Backstreet boys. Det kommer totalt bli en upplevelse, nästan lite sött tycker jag! haha!

onsdag 28 oktober 2009

Tjejer & ex

Rihanna - Russian Roulette.
Jag är så otroligt trött på alla tjejer som försöker förstöra mellan 2 kära människor. Varför? Ser dem något nöje i det hela? visst vissa lyckas och får ett ligg eller kanske fler? men tillslut tjejer, vem är det killen i slutändan väljer och sedan går hem till? Det finns flera 1000 andra killar varför just välja dem som är upptagna, jag själv tycker det är tragiskt. För vissa par har inte så starka förhållanden så det kan förstöra så mycket bara en tjej ringer och har sig. Som tur är så vet jag och Daniel iaf vart vi har varandra annars hade det nog blivit svårt för oss båda. En sak till som jag stör mig på som ändå hör till ämnet, är ex som inte kan släppa taget jag vet flera stycken och blir alldeles mörkrädd. Om ens ex har skaffat en ny, GET OVER IT. Vissa sjunker så jävla lågt och skämmer till och med ut sig själva . Jag har sett så många crazy ex i min omgivning på senaste tiden så man blir nästan rädd. SÅ återigen till alla ex SLÄPP TAGET, han tar inte tillbaka dig.

Idag blir det mys med Daniel likaså ikväll. :D.. :D









måndag 26 oktober 2009

Love

I like the feel of your name on my lips
And I like the sound of your sweet gentle kiss
The way that your fingers run through my hair
And how your scent lingers even when you're not here

And I like the way your eyes dance when you laugh
And how you enjoy your two-hour bath
And how you've convinced me to dance in the rain
With everyone watching like we were insane.

But I love the way you love me
Strong and wild, slow and easy
Heart and soul so completely
I love the way you love me

söndag 25 oktober 2009

6 månader.

Igår var det den 24 oktober och det betyder att jag och daniel firade våran 6 månaders dag. Hela dagen var awesome och den tillbringade jag med Filli vi var på hälla och sedan så åkte vi hem till mig och vi pratade och hon hjälpte mig med presenterna jag skulle ge till Daniel, haha gullefia. Klockan 18.15 kom Daniel och plockade upp oss och vi släppte av Filli och jag och Daniel åkte hem till Daniels pappa som inte var hemma denna kväll för vi skulle få vara lite ensamma. Vi lagade mat, den godaste maten enligt mig, färskpasta med rostbiff och sen en slags sås som rostbiffen ligger i. Och nej det är ingen rostbiff som man har på mackor utan man steker den först sedan så låter man den ligga och puttra i såsen. Efter vi ätit så såg vi på film, bubblade och sedan mer film sedan tog vi en tur i bilen, sedan hem till mer film och sedan blev det sängen.

Presenterna vi gav varandra var, Daniel gav mig en resa till huvudstaden där vi ska bo på hotell, shoppa och sedan gå ut och äta och dagen efter väntar ännu en överraskning sedan hemresa. Längtar väldigt mycket till den här dagen, jag får även bestämma när det ska ske men jag vill ändå spara den lite så jag har något att se fram emot. Jag behöver inte heller ta med några pengar överhuvudtaget eftersom Daniel tydligen ska betala allt, känns lite fräckt men är ju en present som sagt. Av mig fick han först en jeansskjorta som han har a thing för just nu, när vi går i affärer låter det ungefär såhär, Jeansskjorta, jeansskjorta, jeansskjorta jag måste ha en jeansskjorta. Men nu har han två så nu kanske han inte behöver leta efter flera. Sedan fick han även en bok som heter En kärlekförklaring en bok där man fyller i frågorna som står i boken. Jag hade även framkallat massa bilder så satt i lite bilder också från västkusten, Rhodos och våran vardag, han blev jätte glad och jag var mycket nöjd.


Idag har vi kollat på tv,film och bara haft mysigt som vanligt. Jag älskar att vara i ditt sällskap daniel! Ikväll blir det film och mer mys är trött och mycket förkyld.


fredag 23 oktober 2009

Dags för fredagsmys.

Klockan är 23.19 nu och jag är hemma hos Daniel, vi har det mysigt som vanligt. Vi ska snart slå på en film som heter undergången, någon slags andra världskrigs film.

Idag har jag varit på rudbeck och hämtat ut mitt slutbetyg som jag har väntat på sen jag gjorde praktiken för några veckor sen. Fick även reda på att jag får studiebidrag för den månaden som jag gjorde praktik så typ 1050 kronor extra antingen denna månad eller nästa, look forward to it.

Nu är jag förresten blond igen, och känns mycket mycket skönare. Trivs bättre som blondin så nu ska jag skippa brunt hår för all framtid tror jag.

Imorgon firar jag och daniel 6 månader det ska firas med att vi ska vara hemma hos hans pappa och laga mat,bubbla och se någon film bara han och jag. Då ska han även få sin present som jag fipplat med i flera dagar nu, och jag ska tydligen få något av honom undra vad?

I december ska jag även med Daniels familj och åka skidor i sälen, snowboard är kanske inte min starka sida men jag känner att jag förmodligen kommer välja brädan. År och dagar sedan jag åkte senast ska bli kul att se hur bra det kommer gå, haha. Jag är mest för afterski jag det är det jag föredrar.

Nej nu ska jag krypa ner under täcket med daniel eller först ska vi bada.

onsdag 21 oktober 2009

My sweet wednesday!

Trött är jag just nu sitter hemma hos Daniel och kollar på bygglov i väntan på efterlyst. Sedan har vi även hyrt filmer som vi ska se senare, mysigt!

Dagen har jag spenderat i sängen har sovit den mesta tiden, men även pysslat lite med presenten daniel ska få på lördag, när vi firar 6 månader. Slänger upp en bild på den på lördag tänkte jag. Det är faktiskt är bra present är mycket nöjd och jag tror inte att han fått någon sådan bra förr.

Imorgon så blir jag ju som sagt blond igen, klockan 11.00. Jippie!

Nej nu börjar efterlyst alldeles strax bäst att jag hoppar ner i sängen så daniel inte byter kanal!

tisdag 20 oktober 2009

Big laugh.

Haha och så har du förlängt mitt liv ännu en dag med det stora skrattet jag fick idag, om du vill mig något så kom och säg det istället för att sitta och "hunda" om det. Så sjukt jävla pinsamt!

Och justja på torsdag klockan 11.00 blir jag blond igen bokade tid hos frisören idag, längtar..

/This is who i am..

måndag 19 oktober 2009

haha!

Haa haa, jag tror jag dör ligger dubbelvikt och skrattar. '

fredag 16 oktober 2009

Dags för fredagsmys!

Idag är det fredag och jag är sjuk, känns väl inte så jätte kul. Just nu ligger jag
i vardagsrummet och tar hand om hundarna för kaklaren är här och kaklar köket,
mamma är hos frisören och färgar och klipper håret och pappa jobbar så då fanns det bara jag som hade tid för dem små liven. Nu tänkte jag ta och slå på några avsnitt av nya säsongen av one tree hill, slutade ju se på det ett tag för tyckte det blev dåligt men nu gillar jag det igen, JUST love it.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men jag och daniel har pratat lite löst om att åka till eskilstuna city och tuna park och shoppa, men får se vad som händer måste ha pengar till frisören nu också eftersom jag har bestämt mig för att bli blond igen och det tänker mamma inte betala eftersom hon nyss gjorde det och jag ångrade mig. FAN!

På söndag ska hundarna åka till klipptanten och klippas, söta kommer dem bli! Puss

onsdag 14 oktober 2009

Signe&Daniel

Tänkte ta och berätta hur jag och daniel hamnade vart vi befinner oss idag. En lång och krånglig historia.
Första gången vi riktigt sågs var studenten 2008 alltså snart 1 & ½ år sen den 5 juni och datumet minns jag för att det var när 89.orna tog studenten. Vi träffades iaf i vasaparken, kysstes och sen hände inget mer eller jo han ringde mig några gånger på natten men jag valde att inte svara. Sedan hördes vi ej mer förrän han la till mig på msn i typ december 2008, vi flörtade lite oskyldigt men inget mer än så. Sedan i början av februari 2009 det var då vi började umgås medtanke på att hans bästa vän simon träffade min bästa vän Denise. Daniel och Simon hämtade upp mig och Denise mitt i natten tror det var den 18 feb eller något sånt. Vi åkte hem till Simon alla 4,

såg på eden lake, jag och Daniel låg och kysstes men inget mer än så hände. Det gick några dagar och varken jag eller daniel var speciellt intresserade av varandra, därför berättade denise för mig att han hade tjej? och jag fick en chock eftersom jag inte vetat något och kände mig elak och dum eftersom otrohet är det värsta jag vet. Jag och Daniel träffades då inte på ett tag, någon gång på fyllan och vi dissade varandra båda två. Om vi säger såhär han ville ha mig när jag inte ville ha honom och tvärtom. Så blev väl någon kyss någon gång ändå. Sedan en kväll när han varit och åkt skidor och jag varit i New york i en vecka( sportlovet ) så träffades vi en kväll på stan och jag var då med joanna vi hängde med hem till simon med Daniel, simon och james. Först hände inget speciellt men sedan blev det fyllemys, om vi säger så:p. Dagen efter var vi båda anti varandra, och jag kände mig ännu en gång så otroligt elak. Det gick några dagar sen träffades vi igen, pratade och blev vänner som kramades, mös och pratade om det mesta. Någon vecka senare berättade han för mig att han en lång tid velat dumpa sin tjej men inte vetat hur, jag sa till honom att det är lika bra att säga som det är, känner man inget så gör man ju inte det? att han skulle göra det han själv ville. Jag brydde mig inte så speciellt mycket eftersom jag och daniel hade bestämt oss för att hålla oss på en vänskaplig nivå fast man som kunde kramas, pussas osv, det bestämde vi medtanke på att vi inte ville ha något förhållande någon av oss. Han dumpade sin tjej och det gick några veckor vi var i stort sätt med varandra varje dag. Den första tiden spenderade vi tillsammans med Denise och Simon vi var liksom som en fyro, och hade mycket roligt ihop alla 4. Sedan bodde jag och frida hemma hos daniels pappa med daniel och simon i någon vecka eller några kanske det var. Ju mer tiden gick desto mer började vi känna för varandra vi började umgås mer och mer ensamma och den 24 april så blev vi tillsammans även fast vi båda sagt att det aldrig skulle hända. Efter krocken på valborg blev det mer och mer uppenbart hur pass mycket vi faktiskt tyckte om varandra. Sen i början av maj så har vi sovit tillsammans varje natt förutom natten till studenten, jag kan inte tänka mig en natt utan mig alldeles egna teddybjörn.
Daniel Axelsson, jag fullkomligt avgudar dig, du är verkligen något speciellt. Oavsett vilket humör jag är på eller hur jag känner mig så behöver jag bara börja tänka på dig så blir jag genast glad igen. Du får mig liksom att fungera som ingen annan person någonsin har fått. Allt med dig är perfekt och jag vet att man säger "en gång otrogen alltid otrogen" men jag tror faktiskt inte det om dig. Alla människor kan förändras, otrogen är man bara om man inte älskar personen och jag kan känna att det du säger mig är sant. Jag kan se en framtid med dig efter bara snart 6 månader jag vet att det låter sjukt i andras öron men du förstår vad jag menar. Vi är som handen i handsken. Vi är helt enkelt ment to be, och det kan ingen förstöra. Även fast vi har folk som gång på gång försöker så kommer dem aldrig lyckas. Jag är bara glad om vi kan hålla dem sysselsatta med något för resten av deras liv. Big love to you baby, du är klockren helt oslagbar.
This is what real love is about.

-

PERFECT.

tisdag 13 oktober 2009

091013

Det är så uppenbart vart du vill komma, men det fungerar inte.. beacuse i've allready bet you.. :)
Mys med daniel ikväll iaf, nu sitter vi hemma hos mig och är hundvakt. Daniel och Kajsa åkte för ett tag sen och köpte mat och lämnade mig själv. Jag passade då på att gå ut med hundarna. Nu sitter vi allihopa och ser på desperate housewifes!

Jag längtar även tills mig kära syster kommer hem i jul från New york, FLYTTA HEM!

måndag 12 oktober 2009

01.47

Nu är klockan 01.47 och jag kan inte sova, det som stör mig mest är jag ska upp tidigt i morgon. Jag och Daniel ska hem till honom i morgon och göra om hans rum. Daniel ligger brevid mig och är lite smått irriterad just nu..

Dagen har spenderats med Daniel. Vi vaknade upp hemma hos honom runt 13.30 då åkte vi till hans pappa och han fixade lite med sin bil, installerade nya högtalare osv. Jag satt då och kollade på tv under tiden. När han fixat och donat klart så åkte vi hem till mig och var hundvakter tills mamma slutade jobba klockan 22.00. Sen har jag tvingat honom att se desperate housewifes med mig osv.

Just nu fick jag flashbacks från i sommras när jag jobbade på pappas jobb ( Balfour Beatty något ingejörs grejs med tåg) jobbigt var det att komma upp på morgonarna. Men nog klarade jag det iaf, ändå skönt att liksom få börja när man vill, för jag fick ju som bestämma mina tider själv:).

Nej nu ska jag kura in mig i daniel och bli lite varm och känna mig älskad:)


söndag 11 oktober 2009

Brunett? ja!

Signe är ju som sagt brunett nu igen, Ja!

Lördag/Söndag

Lördagkväll: James och Catie anlände till Daniels place runt halv åtta, precis då så skulle jag och daniel ut i köket för att äta men dem roade sig själva en stund. Under middagen satt jag och Daniel och pratade med filli om olika saker, hon är så söt och hon gör mig alltid lika glad, hon berättade då för mig att jag är daniels bästa flickvän någonsin. Efter vi ätit en mycket god middag som daniels mamma hade gjort så följde filli med oss in till james och catie som satt och väntade i rummet. Fotbolls matchen kan jag tyvärr inte säga så mycket om mer än att jag skämms över att vara svensk just nu.. Jag satt även och pratade med filli den mesta tiden så daniel fick spunk på oss och bad oss "hålla käften", haha. Efter fotbollen åkte jag,daniel, james och catie iväg för att tvätta daniels bil osv.. Jag och Catie tog då en doubi och pratade om mycket viktiga och störande saker. Sedan åkte paren hem till varsitt hem och sov, jag och daniel såg på film och hade mysigt som vi alltid har.


Idag så har jag varit med daniel OCH ja jag vet att det kanske låter som att vi är med varandra mycket och jag måste erkänna vi är med varandra så mycket vi kan. Det är inte heller något jag skulle vilja ändra på för jag trivs som det är nu. Efter vi sett lite film så åkte vi hem till mig och tog ett skönt,välbehövt bubbelbad. Ikväll har vi ätit mat och kollat tv, nu ska vi krypa ner under täcket och kramas för det känner jag att jag behöver, haha

lördag 10 oktober 2009

Sammanfattning..


Torsdag; Sov typ sent in på eftermiddagen sedan åkte jag och daniel ner på stan kollade lite och sedan gick vi och käka på grekiska, pratade om rhodos och blev mycket deppiga båda 2. Vi konstaterade att vi saknade det väldigt mycket och att vi borde åka bort snart igen, så det är vad vi har bestämt får se vilket resemål som blir näst. På kvällen såg vi dem nya Johan falk och tog det lugnt och bara hade mysigt.


Fredag; Vaknade hos daniel tidigt på morgonen fick skjuts hem och han åkte och jobbade. Jag kollade då på he´s just not that into you, väldigt bra film som jag rekomenderar. Sedan så såg jag även på human trafficking, en vädligt bra och gripande film snacka om att jag grät flera gånger. Den handlar om trafficking i världen hur barn och unga tjejer bli tagna genom att luras att dem ska få en modell karriär och barnen tar dem upp på gatan bland annat turister dem blir indragna i en bil och sedan ska dem flyttas vidare till USA. Den var bra och fick mig att börja tänka hur äckliga vissa människor är hur fan kan man vilja köpa ett barn? alltså då måste man vara bra desperat och pervers, det är sjukt enligt mig. Oavsett om det är ett barn eller en ung tjej under 18 år så är det helt oförståligt. Jag blir iilamående och börjar även självklart tänka för mycket? Undra hur många man vet vilka det är som skulle kunna tänka sig att göra något sådant? FYFAN! Filmen utspelar sig iaf i Ukraina,USA och Filipinerna. I Ukraina är det tonåringarna som blir lurade och skickade till USA och i Filipinerna använder dem sig av att kidnappa och köpa barn. Man får verkligen även se hur fattiga länderna är, och ett bevis på att dem är det är pga att dem använder sig av sådan pass sjuk handel.. Det värsta är att det främst är i dem här länderna där sånt här händer. Så jag drar slutsatsen att inte åka till något sånt land. Då åker jag hellre till lite rikare länder som grekland, USA eller något liknande. Och visst så vet jag att det finns där med men inte lika synligt och det är inte ofta det händer att någon blir kidnappad på gatan i ett turistrikt land och att ingen ingriper. I dem här länderna filmen utspelar sig i så är det ingen som gör något och det gör mig riktigt förvånad, när dessutom alla vet var det håller hus. Nej nu får det var nog pratat om denna film.

Daniel slutade tidigt denna dag och då åkte vi till hälla och glodde lite, sjukt tråkigt att det inte finns något jag vill ha men beror kanske på att jag inte behöver något särskillt. På kvällen sov vi hos Daniel såg lite på idol och sedan åkte vi och handlade lite godis och sedan blev det tv.

Lördag: Idag så har vi varit en sväng hemma hos mig duschat och haft oss. Sedan blev det erikslund, media markt. Kollade mobil och tv, eftersom jag känner att jag vill förnya mig lite även daniel. Ikväll kommer Catie och James till daniel och vi ska se på fotbollen, det ska bli sjukt kul faktiskt. Man är väl sportintresserad tjej som tur är, fick höra av daniel att han tycker det är så kul med, att vi faktiskt kan göra ALLT tillsammans.

Daniel och jag har även pratat lite om att kanske ta och köpa en lägenhet och flytta ihop, det skulle dock inte bli så stor skilland eftersom vi redan nu i stort sätt bor tillsammans. Men vore ändå kul med ett eget hushåll och få prova på det lite. Vårat nästa stora steg blir alltså att flytta hemifrån och sedan så ska vi införskaffa oss en lite valp, gissa om jag är lycklig. Jag ska till och med få välja ras. Jag fullkomligt längtaar.

Nu ska vi åka och hämta filli hos deras mormor och morfar.

onsdag 7 oktober 2009

This makes me go gah.

Sitter nu hemma hos Daniel vi har käkat spicy och bara legat och myst. Innan såg jag på efterlyst och satt och pratade med Filli, hon är så söt och hon sa att jag var som hennes halvsyster och bästa vän, hon är ju bara för söt.

En till sak jag bara måste nämna ikväll är att jag verkligen inte tycker om dig men samtidigt så ska du ju "tydligen" förlänga mitt liv medtanke på hur mycket jag skrattar/skrattat åt dig. För som man brukar säga ett gott skratt förlänger livet och du ger mig många. Ta inte åt dig om du inte känner dig träffad.

Nu ropar sängen och film med daniel, johan falk puss på oss.


Btw, hittade två mycket söta bilder på daniel från mycket yngre dagar, haha!



Gårdagen.

Det blev en mycket trevlig dag i stockholm igår med daniel men som sagt så har vi ju trevligt vad vi än gör. Vi kom till stockholm runt 11.00 och så gick vi runt och kollade lite i affärer och jag kollade även ut vad jag skulle köpa. Sedan träffade vi min kusin karin och gick och tog en kaffe, trevligt vi pratade om mycket och hon och daniel bekantade sig med varandra. Hon berättade även att hon nu kanske även får en lägenhet på östermalm, skönt. Som sagt stolt över dig kusin vitamin, snacka om att ha gjort något som inte många andra har, först dansat i New york i nästan ett år och sedan åka hem till sverige flytta från umeå till sthlm, (vilket är en mycket bra bit för er som ej vet det) och komma in på danshögskolan, mäkta imponerad måste jag säga.

Efter vi fikat med kusinen så gick jag och köpte det jag kollat ut, blev inte så mycket så hade till och med 1000 kr när jag kom hem, så gjorde totalt av med 1700 igår, inte så farligt. Jag köpte ett linne, en tröja, två halsdukar, hår, tights och en tröja till min kära pojkvän.. När vi kom hem till vässan igen åkte vi hem till daniel, han satt sig vid datorn och jag låg i sängen och kollade på gamla kort med filli från när dem var små, misigt.

Justja jag har ju även gått och blivit mörkhårig. Vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte, vissa stunder är jag det men vissa inte, men blir säkert bara bättre för varje dag som går..

Snart kommer daniel och då ska vi åka ner på stan hade jag tänkt, han vet bara inte riktigt om det än, ha ha, så hoppas han slutar från sitt jobb någon gång.

Idag har jag tillbringat min dag med att ja, bli hemskjutsad av daniel klockan ca 06.30, gissa om jag var trött? När jag kom hem somnade jag om till kanske klockan 10-11? Sedan sett massa serier hela dagen, Lat får man vara, bara det inte går till överdrivt.

Nästa vecka då börjar jag springa igen, känner att sen jag la av med fotbollen så har konditionen blivit sämst men vi får väl se vad jag kan göra åt det. Men som sagt så gillar jag att springa bara man har musik i öronen.

Daniel you make my day<3

måndag 5 oktober 2009

Suck it up.

Jag kan inte rå för att jag blir irriterad.. Det du sitter och skriver är bara inte acceptabelt, det handlar om att släppa taget men du verkar aldrig riktigt kunna göra det, vilket är så otroligt synd.

Det är tråkigt att man ska behöva ringa och skälla för att vissa människor ska inse att dem gjort fel, men trots detta ändå inte inser. Jag hoppas att du någon gång kan låta oss vara för allt tyder så mycket på att det bara är svartsjuka. Hoppas du läser detta och tar åt dig för du vet vem du är.

Daniel du och jag, we're just to good to be true!

fredag 2 oktober 2009

Fredag.

Sista dagen på praktiken idag, känns tråkigt faktiskt och det är inte någon gång jag känt att det är tråkigt att sluta på en pratik, annars brukar det mest kännas som en lättnad. Jag var där från 9.00 - 11.00 sen fick jag gå hem. Gav min handledare en present för det tycker jag man kan göra, speciellt när man har haft en sån bra som jag faktiskt haft. Även jag fick saker, av min handledare ett presentkort på h&m 300 kr. Sedan fick jag även saker av några som brukade besöka mötesplatsen. Känns iaf som om jag gjort det jag skulle och att jag uppskattats.

Är ju fredag och ikväll blir det utgång med Joanna, länge sen nu men ska bli riktigt trevligt. Sedan tillbringar jag natten hos min kära pojkvän.

Nu blir det stan med daniel, ska köpa lite nya kläder och alkohol ska inhandlas.

Tataaa

torsdag 1 oktober 2009

-

Idag var det praktik som gällde i början av dagen men fick gå hem runt halv 1. Då träffade jag joanna och färgade hennes hår lite ljusare igen, och reslutatet blev bra fast fortfarande lite för mörkt enligt oss men det löser sig.

Ikväll har jag gjort lite planer jag hoppas att det ska gå som jag vill. Annars vet jag inte riktigt vad jag gör.

tataaa