måndag 23 november 2009

Ny blogg.

Ny blogg, fast kanske återkommer till denna sen.
signetegermaark.blogg.se

söndag 22 november 2009

22/11

Något som kan göra mig så otroligt arg är när någon sårar en person som jag bryr mig om, det kan vara en bästa vän, en vän, en pojkvän, en bekant bara det är någon som jag bryr mig om. Idag fick jag ett samtal av min bästa vän som inte bara var ledsen utan även arg, jag kan ta att folk snackar om mig, gör saker mot mig men fan inte om och mot folk jag älskar. Jag önskar att jag kunde vara med personerna jag älskar hela tiden alltid finnas hos dem så fort något ont händer dem. Men det vet ju alla att det inte fungerar så man kan inte vara med alla personer samtidigt. Men jag är så arg och upprörd över hur vissa människor fungerar? alltså om man ser sig själv som vackrast, snyggast och bäst så får man helt enkelt skylla sig själv att man någon gång slår i huvudet och inser att så inte är fallet, det finns alltid någon som är bättre, snyggare och smalare än dig, som har allt det du vill ha. Men nu tillbaka till det samtalet som jag fick av min vän idag, det jag vill säga till dig älskade vän är att, hon inte har någon som helst rätt att säga något sånt till dig, du gör vad du vill, när du vill och med vem fan du vill. Hon har ingen rätt att säga något dumt till dig bara för att du har allt hon vill ha, är allt hon vill vara och för att alla föredrar dig före henne hon känner sig endast hotad. Jag hoppas att hon läser detta och tar åt sig faktiskt. Men som sagt ingen behandlar dem jag älskar dåligt, hänt för mycket sånt på sista tiden och nu har jag fått nog. tjejer (eftersom alla fall som jag varit med om har varit tjejer som betett sig illa) väx upp, hitta någon hobby istället för att försöka förstöra för andra, varför kan man inte bara glädja sig åt andra.

F U

22/11

Idag blir det sängen och 1000 filmer med min kära pojkvän.
Som verkligen visat mig vad kärlek är,
tack älskling du är great!

lördag 21 november 2009

Förlängning på feta as inlägget.

Idag satt jag och läste igenom mina gamla inlägg och stannade upp vid det inlägget där jag skrev om vad jag och Daniel ansåg om kroppar. Jag känner att jag som inte riktigt är klar med det ämnet. Det jag vill tillägga kommer jag skriva i detta inlägg.
Jag avundar och har länge avundats storleken size zero, och jag har fått många negativa komentarer om min åsikt. Eftersom många tycker jag är sjuk som tycker att en så smal kropp är snyggt, men det bryr jag mig inte så mycket om. Jag tycker det är snyggt när man ser ben på en kropp inte när benen göms bakom ett stort lager av fett. Sen menar jag inte att jag vill ha anorexi, utan jag hade gärna velat att man kunde uppnå en sån kropp på ett sunt sätt. Samtidigt så kan jag förstå dem som inte tycker det är fint, alla tycker inte lika och det är väl tur för hur hade världen sett ut då? alla hade egentligen sett likadana ut? Och om det inte var många som tyckte att en smalkropp var snyggare än en fet kropp varför har vi då denna bantningshysteri i vårat samhälle? varför är det så många som drabbas av ätstörningar som anorexia eller bulimi? varför är det då så många som säger att dem bantar och till och med ljuger för folk om vad dem äter eller hur mycket dem tränar? för jag har sett många människor som exemelvis säger att dem tränar varje dag men varför händer det som inget med deras kroppar dem står ju bara kvar på samma ställe och trampar hela tiden?

Sen även det där med killkroppen? jag ser hellre att min kille har en vältränad, slank kropp än att han har en uppumpad kropp som ändå bara ser fet ut i kläder. Något som kan störa mig otroligt mycket det är killar som går runt och spänner sig på stranden, poolen eller badhuset likaså tjejer som tar kort på sig i bikini och drar in magen, det syns att ni gör det tjejer och det gör det hela bara pinsamt, om ni nu är så stolta över era kroppar varför drar ni in magen? hmm kan fortsätta att tänkas på. När man blir äldre tycker jag dock att man som kille kan ha en liten ölkagge, det ser bara manligt ut, haha!
Men som sagt detta är min åsikt och jag hoppas att ingen tar illa upp för jag har som inget emot dessa människor som har lite hull.. Vet att jag kommer få höra om detta inlägg av många nu förlåt Hanna.. haha!


21/11

Signe, om det är det här som är kärlek då har jag aldrig varit kär förut. Du är den jag kan se min framtid tillsammans med, jag älskar dig din Daniel.

21/11

Igår blev det som sagt utgång med Daniel, Emilie och James, det blev en trevlig kväll. Men som jag mår idag, så kan jag ärligt säga att jag ångrar att jag inte låg hemma istället. Just nu känner jag att jag aldrig mer vill dricka en droppe alkohol. Jag och Daniel var iaf på krogen i ca 1 timme medtanke på att min kära pojkvän gått och blivit mer lätt påverkad än var han var förut, men det kan ju bero på att han äter som en liten mus nuförtiden. När vi dragit ut från krogen tog vi en taxi till Denise som bor i stan fråga mig inte varför? eller jo för jag hade så sjukt ont i fötterna har blåmärke mitt på foten vet ej vad jag har gjort. När vi var framme hos Denise så stod vi och ropade på henne men hon öppnade inte så vi gick till framsidan och provade lite koder till porten eftersom den hade vi såklart glömt, men så helt plötsligt så kommer jag på koden och jag blev imponerad att jag kunde knäcka den på fyllan. När vi gav upp och insåg att hon inte var hemma så tog vi en taxi hem till Daniel och där försökte vi fixa skjuts för att kunna åka och köpa mat men ingen kunde så då lagade vi våran mat, stuvade makaroner och korv. Sedan så mös vi och somnade ca klockan 08.00. Idag har vi inte gjort något speciellt vi vaknade runt 16.30 och vi hade bestämt igår att jag, Daniel och Filli skulle ha myskväll ikväll. Så vi 3 åkte och köpte pizza, sedan har vi ätit godis sett på madicken och sedan nu ska vi lägga oss och sova, filli ska sova inne hos oss i natt så det kommer bli mysigt.

På fredag ser det ut att bli yttligare en utgång medtanke på att då blir det födelsedagsfest för mina nära och kära, puss på det!

21/11

Vissa människor är bra på att överskatta sig själva..

torsdag 19 november 2009

20/11

Nu har jag och Daniel suttit och pratat kroppar i sådär en kvart eller så. Vi är totalt överens om vad som är snyggt respektive fult. Det är helt klart snyggast som tjej att vara smal, som kille kanske det inte är snyggast att vara jättesmal, men Daniels kropp är precis det jag menar den är enligt mig den perfekta killkroppen. Jag är inte så mycket för alldeles upp pumpade kroppar tycker bara det ser hårt ut och att det nästan är lite mesvarning, för tanken slår mig alltid när jag ser någon uppumpad jävel, har dem inget annat för sig, inget liv? Sedan gällande tjejer är vi helt överens om att det fulaste som finns är "biffiga" tjejer, fast det finns även något fulare enligt oss och det är tjejer med stort ass, alltså ni vet såna som har typ J.lo eller Beyonce rumpa. Allvarligt om jag hade en sån rumpa skulle jag fan heller vara stolt snarare skriva in mig på fettsugning så fort som möjligt och sen även svälta mig själv. Jag fullkomligt hatar fett och jag skulle dö om jag hade ett big ass då kan man ju hänga sig i taket direkt nej men allvarligt det är enligt oss äckligt iaf. Nu menar jag inte att bara för att man har en stor rumpa att man ska fettsuga sig men alltså det är vad jag personligen skulle gjort. Jag tål helt enkelt inte fett och jag mår illa av att tänka på hur fett egentligen ser ut, för alla har väl sett på program när folk blir fettsugna, sånt får mig att må riktigt illa då kan det ta en dag för mig innan jag äter igen, usch!
Nog snackat om det.. nu blir det ett nytt avsnitt av despan sedan sova är sjukt trött.


EJ SNYGGT!
Snyggt!



19/11

Tandläkaren & synkontrollen gick bra idag så nu är papprerna inskickade så snart blir det körkort och en bil förhoppningsvis. Man får ju hoppas att mina föräldrar tänker vara snälla mot mig när jag varit så duktig och tagit kortet, för vad är det för mening att ha ett körkort om man inte har en bil? Men jag väljer hellre att inte ha någon bil överhuvudtaget än att ha en liten skrothög, usch nej.

Eftermiddagen spenderades med att jag och Filli spelade spel, haha fan vad vi skrattade. Jag tycker så mycket om den tösen, hon gör mig alltid så glad. Det hon säger till mig värmer verkligen, hon är söt den tjejen. Sanna, Crille och Gustav kikade även förbi och jag måste erkänna att när jag ser Gustav vill jag också ha en liten knodd men skulle aldrig falla mig in att skaffa en nu, för det går ju inte. Det får dröja några år innan jag känner att jag är redo för ett barn.

Nu ska jag och Daniel mysa till paradise hotel, vi avslutade precis att se på mammas pojkar eftersom vi missade det tidigare idag när vi var ute på äventyr med Denise. Så nu blir det att kramas med min gosiga pojkvän, love it!

Är förresten en vecka kvar till min födelsedag, trevligt. På fredagen den 27/11 blir det förmodligen även utgång med mina nära och kära. Så bli inte förvånad om det trillar ner en inbjudan i inkorgen snart.

19/11

Dagen började med att klockan ringde klockan 8.30 och då var det dags att bege sig till tandläkaren, tur att man har en så snäll pojkvän så man fick skjuts. Sedan åkte vi hem och sov igen, och denna gång ringde klockan 11.45 då var det dags att ställa sig i duschen och fräscha till sig. Sen nu blir det tandläkaren igen 13.20, fy. Har ingen tandläkar skräck men gillar inte att ha någon annans fingrar i min munn speciellt inte om dem inte använder handskar, mjaa det har hänt. Sedan efter tandläkaren så ska jag till optikern och göra sån där synkontroll som man måste göra för att få börja övningsköra, blä. Sedan åker jag och Daniel förmodligen hem till mig och hämtar ett spel sen ska jag spela spel med en sjuk Filli. Kommer bli great!

Snart är det min bday också, 19 år, snacka om att livet verkligen springer iväg. Men nu ska jag göra mig i ordning efter duschen, tataaa!

Filli och jag!

onsdag 18 november 2009

18/11

Nisse ligger i mitt knä och myser, han är ju bara för go. Är förresten inte rädd för han längre, är ju egentligen katträdd men med Nisse är det ingen fara Haha!

Nu blir det mys med Daniel till nya wallander filmen, läckan.

18/11

Sitter i Daniels säng och vi har precis sett klart nya avsnittet av 90210, och efter det slagits lite, det hela slutade självklart med att jag vann, not. I kväll blir det att somna tidigt eftersom vi ska upp redan kl. 8.30 i morgon,för jag ska vara hos tandläkaren kl. 9.10 och sedan ska jag även till andra tandläkaren klockan 13.20, jobbigt en riktig tandläkar dag.

Nu ser vi iaf på Stockholm arlanda, jag vill åka till New york, nu nu nu. Det är nog den bästa semestern jag varit på, jag kan lova att jag ska dit snart igen!
Frihetsgudinnan.

Uppe i Empire

Rockefeller center

Finanstjuren!

Times square!

tisdag 17 november 2009

17/11

Denna låten är så Rhodos, vill tillbaka. Men jag och Daniel har redan börjat spåna på nästa resa så det återstår ju och se när den blir av. Kan bara säga att det inte blir en solsemester.



17/11

Sitter i soffan just nu och har två hundar brevid mig och en pojkvän mittemot, det är faktiskt mysigt att vara hundvakt, har saknat mina småttisar faktiskt. Har inte träffat dem sen i fredags och nu är det tisdag det är ändå en ganska lång tid. Är sjukt trött idag också så skönt att som ha en anledning att inte göra ett skvatt. Jag och Daniel somnade runt 5.30 i morse och gick upp 11.00.

Nu ska jag och Daniel se på nya avsnitt one tree hill, gossip girl och desperate housewifes, underbart! Måste bara vänta på honom eftersom han är så duktig och ska hjälpa mamma och pappa med att skruva ihop deras byråer som dem köpt, dem vet inte om det än bara så dem kommer få sig en glad överraskning när dem kommer hem.

Frasse!

Lotus!

måndag 16 november 2009

17/11

Klockan är 03.33 och jag är inte det minsta trött, men nu ska jag och Daniel iaf mysa till en film så vi kanske blir trötta någon gång. Behöver nästan sova snart medtanke på att vi ska upp senast 9.30 i morgon eftersom vi ska hem till mig och vara hundvakt under dagen, yeey. Jag saknar mina hundisar så det ska bli mysigt. Köket och resten av renoveringen är nog klar nu också så det bore ju skönt, kanske slänger upp en bild på det i morgon om jag kommer ihåg.

Jag vill bli brun igen, man är så hemsk när man är vit tycker jag iaf. Jag vill bara gräva ner mig själv någonstans för vad jag än gör så känns det som om jag ser lika sjuk ut ändå. Men snart så kommer jag vara brun igen ska ni se. Hittade de 4 senaste årens solrese bilder det var det som fick mig att inse hur mycket snyggare man är när man är brun, hittade dock ingen från spanien - 07, dem är ju som sagt raderade.
Korfu 2006

Zakhyntos 2007

Alanya 2008 Rhodos 2009

16/11

Jag skrev ju in ett inlägg i natt att jag skulle skriva ett inlägg eller några rader om dig, men känner nu när irritationen har lagt sig att vänner som dig inte är värda att lägga ner tid på, jag tycker bara du är sorglig. Innan du säger åt mig hur jag ska vara ransaka dig själv, jag vet vilka vänner som inte hugger mig i ryggen, vilka jag kan lita på och vilka jag behöver i mitt liv, och dig behöver jag inte!


Mitt liv är strålande kunde inte vara bättre, känner mig så säker på allt!

16/11

Ikväll blir det iaf mys med min bästa vän & andra halva, Daniel.

16/11

Idag tog jag och daniel en rejäl sovmorgon, när vi vakna kolla vi ut genom fönstret helt grått så vi la oss i sängen igen, såg på tv och bara mös. Sedan kom Filli hem från skolan och frågade om vi skulle med till Sanna, vi hoppade in i duschen och fräschade till oss lite och när daniels mamma kom hem så åkte vi alla ut till Sanna på en fika, det var mycket trevligt och Gustav är ju bara för söt!

I natt när jag och Daniel låg i sängen lyssnade vi på min ipod och låg och sjöng en massa låtar för varann, haha och OM vi hade kul. Så skönt att vi lyssnar på samma musik, att vi lyssnar på allt i stort sätt förutom typ, shakira och sen har vi ju Beyonce.. Nej usch verkligen inte något jag gillar.
Några låtar vi sjöng som jag minns nu var iaf;
Johnny Cash - Hurt
Lifehouse - Everything & broken
The sounds - Tony the beat
Band of horses - The ends not near & the funeral
Joseph Arthur - Honey and the moon
Gamla låtar är bäst.

söndag 15 november 2009

16/11

Klockan är nu 03.40 observera att jag inte sover än och inte nog med det jag är också väldigt irriterad. I morgon blir det ett långt inlägg om dig eller iaf några rader.

Daniel, så länge vi har varann.

16/11

Klockan är nu 00.32 och söndagen har gått över till att bli måndag. Nu är det ny vecka och nya tag, kommer bli underbart.. Någon dag i veckan åker jag och Daniel förmodligen även till gustavsvik och badar, mysigt. I morgon ska jag lägga upp ett schema för den här veckan, är taggad till tusen och visst kanske är tufft i början men jag tror jag kommer lyckas. Jag är envis och ger sällan upp! Roligare om man gör det tillsammans med någon också, och jag har ju min Daniel. Tyvärr tänker jag inte säga nu vad det är jag menar men kanske inte är så svårt att lista ut. Kommer märkas i det kommande inläggen vad det är jag håller på med, gäller att läsa mellan raderna som sagt.

Just nu myser jag och Daniel till criminal minds, men det är paus därför skrev jag ett litet inlägg. Vi har även sett på ensam hemma 1 & 2, snacka om att jag har julstämmning nu, jag längtar oerhört mycket.
Bilder från julafton 2008.

15/11

Ligger i sängen med Daniel nu och tittar på vem kan slå Filip och Fredrik, ganska kul program faktiskt. Nu ska vi fixa oss efter det sköna badet vi kom upp från för ett tag sen, efter det blir det att åka till affären och handla lite. Ikväll börjar ju paradise hotel och då blir det mys kan jag lova, vårat program om man säger så. Idag har jag även klickat hem lite kläder 2 tröjor vilket resulterade i att jag blev över 1000 kr fattigare. Men är det fashion så är det, pengar är till för att spenderats right?

Måste även önska trevlig resa till min kära vän Hanna som åker till london med sin pojkvän i morgon, ha så trevligt min bästa vän och flyg försiktigt.








15/11

Jag saknar mina vovsisar, inte träffat dem på länge nu.
Så blir nog en tripp hem idag så jag kan få krama om dem.




lördag 14 november 2009

15/11

Nu är det natt och jag och Daniel ligger i sängen och ska precis slå på en film, blir skräck med vet dock inte vilken än. Jag älskar dig du är bäst!

Vi har setat och garvat ikväll för Daniel berättade om en person som gjorde en till anonym bilddagbok och gav en massa beröm till sig själv från den anonyma bilddagboken så att det skulle se ut som att denna personen som gjort detta var snygg.. Daniel och jag låg dubbelvikta på golvet och skrattade.
Daniel tyckte att detta inlägg platsade på min blogg så jag skrev det!

/Nu blir det mys!

Nisse

Hahah, tänkte att jag skulle skriva ett litet kort inlägg men gick inte så bra Nisse sitter på bordet för data skärmen och följer pilen som man styr med musen och leker med den så jag får skriva sen!
Mina bebisar!

14/11

Kom nyss hem till Daniel igen efter att vi tillbringat dagen hemma hos Sanna, en riktigt trevlig och lyckad dag. Vi åt mat och lekte med Gustav sedan åkte vi ut till stallet och kollade på julle, jag som är rädd för hästar gömde mig snabbt bakom Daniel som även han är rädd för hästar. Tillslut stängde vi in oss i boxen snett mittemot medans Julle stod utanför och Sanna visade oss att han kunde gå igenom en smal dörrkarm in till ett annat rum, något skillad häst faktiskt. Sanna frågade mig om jag inte skulle rida, men nej inte än det fick räcka med en klapp på nosen denna gång.

Nu är vi hemma och ska laga mat, tacos blir det denna kväll. Snart är det även sälen och jag längtar faktiskt ska bli skönt att komma bort från vässan ett tag.

Gah baby,
we made it, we´re the worlds greatest!

fredag 13 november 2009

14/11

Nu har fredagen övergått till att bli lördag eftersom klockan är efter 24.00.

Fredagskvällen bestod av mys med min kära pojkvän, vi lagade mat och gjorde marängswiss. Vi kollade även lite på idol medans vi åt och jag är fortfarande förbannad över att Rabih åkte ut förra veckan. Nisse har fått en knäpp ikväll, han springer runt i hela lägenheten och kastar sig på sin leksak som hänger i dörren, han är helknäpp men jag är kär i han ändå.

Nu blir det sängen och mys till en film, imorgon är jag och daniel även bjudna på lunch hos daniels syster sanna, det kommer bli nice:)






song of the day.

Love it!

13/11

Idag är det fredag igen, veckorna går så sjukt fort men är väl för att jag har så kul. Är ju med Daniel 24/7 och vi har alltid en massa kul att göra. Vaknade nyss och Daniel började damsuga sitt rum inte för att det behövdes men han kan ju stå och damsuga ett damm fritt rum om han vill det. hans nya rum är väldigt fint btw, jag gillar det skarpt han är mycket duktig på det där med inredning. Vi har redan planerat hur det kommer se ut i våran lägenhet när vi flyttar hemifrån, jag längtar kommer bli så jävla kul. Fast på något sätt så känner jag ändå inte för att flytta hemifrån än, skönt att bo hemma älskar min familj så mycket, och jag och Daniel är ju redan sambos så spela roll om man bor själv just nu? Nu har vi liksom 3 hem där vi bor, haha!

I helgen är vi ensamma hemma och det ska bli mysmysmys, hans mamma och dem åker till Gotland och vi ska vara hemma och ta hand om Nisse såklart, våran bebis! Så vi kommer väl inte synas ute förrän på måndag igen för vi ska bara ligga inne och kramas.

Inatt berättade Daniel för mig om plan, JÄTTE intressant! Men en sak som jag kan hålla med honom om är att om man ska vara soldat eller vad det heter då ska man vara sån som flyger stridsplan, det är det enda jag tycker är något, annars är det meserier.

Nu ska jag packa ihop mina saker för nu ska vi åka till ett av våra andra hem, nämligen till Daniels mamma fast först förbi mig.

Det börjar även dra ihop sig till backstreet boys och sälen det kommer bli underbart, wie!

Jag älskar vintern, när man har en pojkvän att ligga
inne med, tycker synd om alla singlar.
Det är värdelöst att vara singel!

torsdag 12 november 2009

12/11

Nu är det bara ynka 2 veckor kvar tills jag blir 19 år, inget att var glad för kanske. 19 år är ju inte så särskilt kul att fylla men jaja. Idag har jag och Daniel myst hela dagen och senare mot kvällen åkte vi och kika lite. Sedan kom hans farmor och farfar och kollade på Nisse, åt och umgicks. Nu blir det iaf film och mys med världens bästa pojkvän. Daniel kan skrämma mig lite ibland när han berättar hur mycket han verkligen hatar en person, hat är skrämmande men jag förstår honom till 100 %. Känns alltid lika bra när du säger att jag är den enda tjejen du känt dig lycklig med iaf. Vi är underbara.

Förresten, Puss på dig du är verkliiiiiiigen sååååååå snygg och smaaaaaal:)

12/11

Vaknade av att en målare väckte oss hemma hos Daniel, han fråga om vi kunde gå upp så han göra klart det han gjorde. Vi gick upp och åkte hem till Daniels pappa, nisse fick också följa med. Jag somnade om ett tag och sedan så tog vi ett skönt bubbelbad, nu är vi klara för att göra något denna dag, ser ut att bli typ att köpa kläder. Ikväll så blir det mys, vi tillbringar kvällen hos Daniels pappa eftersom Daniels farmor ville komma och se på Nisse. Nu ropar Daniel för det är lunch, tacos. Hittade även denna bilden på Daniel och tro mig den väcker minnen, haha.

onsdag 11 november 2009

Nisssse.

Min och daniels lilla nisse, våran pojke.

music.

11/11

Kom hem från hälla för ett tag sen och nu ligger jag i daniels säng. Väntar på att min kära syster matilda ska logga in på msn eftersom hon skulle ha en massa bilder, hon är nu 4 minuter sen och jag blir galen, det är inte lätt när hon bor på andra sidan jorden, nämligen i New York.

Hittade förresten inte tofflorna jag var på jakt efter idag, mycket tråkigt. Känner mig nere och arg så ikväll får jag söka på internet om jag hittar de perfekta dun tofflorna, vore så mysigt om jag hade dem när vi är i sälen och bara gå och mysa omkring i. Men vi får väl se helt enkelt om jag kan trolla fram ett par tills dess.

Blev tacos ikväll som Åsa hade lagat, mycket gott. Länge sen jag åt det nu.

Nu har jag klickat hem lite kläder från H&M, kunde inte motstå. Yeeeey!

Nu väntas mys med daniel, och sedan en tur för att hämta mina saker som joanna har. Har saknat kameran och ipoden väldigt mycket det andra inte lika mycket, haha!

11/11

Gjort mig i ordning och nu är det dags att åka till hälla med daniel och kolla om jag kan köpa något, har ett sånt där köpberonde just denna dag. Jag vet inte vad det är men jag mår typ dåligt när jag inte köper saker, det går inte en dag utan att jag antingen köper något eller att jag kollar på internet och bestämmer vad jag ska köpa. Men nu ska jag iaf kolla efter ett par dun tofflor som matchar mina nya söta pyjamas byxor, love it.

Det är förresten väldigt kul när man ser att folk läser denna blogg och tar åt sig, det gillar jag enormt!:)

/Daniel, vi är great puss på oss!

11/11

Vaknade precis upp bredvid min andra halva, finns ju knappast något bättre. Vi började genast spåna på vad vi ska göra idag men vi har inte kommit fram till något än tyvärr, så vi får helt enkelt ta dagen som den kommer och se.

Inatt kollade vi på tv och helt plötsligt kommer Beyonce på mtv och båda blir irriterade, alltså nej usch inte min musikstil för 5 öre, klarar helt enkelt inte av människan. Likaså Daniel han tyckte att hon är typ sämst, har ett stort ass och är allmänt irriterande. Vi bytte kanal och då började vi prata flygplan eller resor typ, då Daniel helt plötsligt från ingenstans ba, GUD vad jag hoppas att det planet störtar eller något, haha och förståelse har jag faktiskt!

Nu ska jag gosa lite med Nisse för han har fått tokspel hör jag, haha!

måndag 9 november 2009

Tuna.

Idag blir det som sagt tuna park & eskilstuna city med älskling. Ska bli mysigt vi tänkte åka om typ en timme när vi är klara. Kommer bli lika mysigt som alltid, och shoppa är ju faktiskt det vi är bäst på. Det underlättar även att vi har samma smak på kläder!

Sen tar vi en tur till polisstaionen där det ska fixas, Pussss! :)

Toppen dag.

Min och daniels dag i eskilstuna idag blev toppen, vi handlade lite kläder och sedan på vägen hem stannade vi till på erikslund och kikade lite, vi inhandlade även ett halsband och en leksak till lille Nisse. Nu ska vi packa ihop lite saker till oss och sedan till Nisse och sedan bege oss hem till Daniels pappa där vi ska sova inatt, filli bad oss så snällt igår och vad gör man inte för Fillifjonkan? :)

Mitt liv kunde inte bli mer underbart än det är nu!


söndag 8 november 2009

A cousi day.

Nu ligger jag i sängen med daniel med datorn i knät, kände att jag borde skriva ett blogginlägg om min trevliga dag.

Dagen började med att klockan ringde 10.30, ingen av mig daniel eller filli ville gå upp och stänga av den så den kunde gått stå där och ringa ett tag. Efter en stund fick Daniel nog, gick upp och stängde av den. Jag låg och pratade med Filli som även denna natt fick sova på golvet, medans daniel fortfarande inte ville gå upp på riktigt än. Tillslut gick vi alla upp och Daniel och jag hoppade in i duschen, mysigt. Vi alla gjorde oss i ordning sedan käkade vi frukost även fast ingen av oss egentligen gillar frukost, men vi kände att vi borde ladda inför en lång dag.

Sedan bar det av anledningen till att vi först skulle till stockholm idag var för att Daniel när han fyllde 20 fick en present av sin mamma och Ove att han skulle få prova flyga ett stridsflyplan fast i en simulator eller hur jag nu ska förklara. Daniels pappa hängde även med och skulle prova. Med alla platser i bilen fyllda bar det av mot huvudstaden, jag och Filli spelade spel och satt och kastat slängkyssar till folk som körde förbi, och herregud så vi skrattade båda hade kramp i magen och kunde knappt andas. När vi kom fram till stockholm så visade det sig att det för det första låg i årsta och för det andra fanns inga affärer och för det tredje vad skulle jag och filli ta och hitta på? När Daniel började flyga så drog jag och Filli och kollade in det lilla samhället, haha och jag kan ju inte säga att det fanns mycket typ 2 pizzorior, ica, lidl och nå djuraffär. Vi gick iaf in på en pizzeria och satt oss och åt, det var mysigt, vi skrattade så vi fick kramp i magen. På vägen tillbaka så gick vi och skojade och pratade, Filli som är min låtsas lillasyster som vi har bestämt idag, bad mig även att lova att jag och Daniel aldrig skulle göra slut, för det skulle hon inte överleva sa hon, visst är hon sweet? jag vet!!
Blir så glad när hon säger att jag är den bästa tjejen som finns!

När vi kom tillbaka satt vi och kollade de sista minutrarna sedan så bar det av till pizzerian där dem andra också skulle äta middag, haha så vi fick skamset gå in där igen som om vi skulle äta ännu en gång. Men åt gjorde vi inte vi satt och spelade kort och skrattade. På vägen hem spelade vi lusen en gång sedan så somnade vi.

När vi kom hem till Vässan igen så åkte vi hem till Daniels mamma och så såg jag, Daniel och filli på ensam mamma söker och störde oss på hon som inte valde någon, skumt. Schysst att ta upp någon annans plats liksom.

Imorgon tar jag och Daniel en tripp till Tuna park och eskilstuna för att shoppa, det vi är bäst på. Jag älskar dig och för varje dag blir jag mer och mer säker snart borde det inte gå att bli säkrare. Det spelar ingen roll vad folk snackar för skit du är den bästa pojkvännen man kan ha och ingen kan veta hur vi har det. Tack för att du är den du är och för att du får mig att känna såhär.

Nu väntar film med min perfekta pojkvän, puss på alla sura människor.

lördag 7 november 2009

lördag!

Nu är jag hemma och har precis kommit ur duschen, snart kommer min kära pojkvän och hämtar upp mig igen. Då blir det hälla med honom och Filli, kommer blir toppen, gah.

I eftermiddag ska jag och daniel testa på en liten sak, ska bli kul.. ha ha!
Daniel tillsammans med dig mår jag bättre än någonsin, du är underbar. Finns helt klart ingen man som passar mig bättre än du.. Du är både mitt hjärta och min bästa vän!





Lördag.

It ain't gonna happend

fredag 6 november 2009

busiii.

Farligt kan det vara att ens pojkvän vet ens lösenord, hm.. såg nyss att han varit här och bloggat lite.. Men det var ju inget farligt som var skrivet så ingen skada skedd. Tänker inte direkt byta lösen han får gärna veta, han e busiii och jag gillar't.

Idag så blev det ingen utflykt ur till Sanna, utan hon och gustav kom hit istället och var här. Daniel och jag åker ut dit en annan dag istället.

Ikväll blir det mys med Daniel och Nisse, love it, juuust love it. Det finns inget jag inte gör för människorna jag älskar..

Fredag.

Nu ska vi ta ett bad, Sen ska vi hitta på något roligt : ) Signe är Lite sur på mig för hon fick sy Fast en knapp :P, Älskar dig signe och vi är Happy family med den lilla Nisse!

Love Love Hjärtegull.

Over and Out! // Daniel

torsdag 5 november 2009

Night.

Just nu sitter jag och väntar på att criminal minds ska börja, hela 5 minuter kvar. Filli sover & Daniel myser med Nisse. Jag måste bara säga att jag och Daniel verkligen har köpt den charmigaste katten, han är bara för go. Han är mörkrädd och vill alltid kura ner sig emellan oss så han får närhet. I morgon ska jag försöka få tag på Joanna så jag kan hämta min kamera som jag glömt där, då ska jag ta kort på Nisse.

Imorgon ska jag och Daniel åka ut till Sanna och umgås, sedan åker vi hem till Nisse igen och då ska jag sminka och hjälpa Filli inför discot hon ska på imorgon, yeeey.

NU börjar criminal minds och Daniel pussar på mig och vill mysa, tataaa!

cousi!

Mys med Daniel, Filli och Nisse ikväll, Filli har nu flyttat in sin säng hit, eller ja madrass MYSIGT:D

Skriver sen, ska umgås!:)

onsdag 4 november 2009

Nisse :)

Nu ska jag äntligen avslöja min och Daniels hemlighet. Vi har köpt en kattunge som vi nu döpt till Nisse. Han är svart med vita baktassar, vit haka och vit mage, gissa om han är söt?

Det hela började med att Emilie köpt en liten kattunge och då blev vi genast sugna vi med, så vi tog kontakt med en som skulle sälja sina katter. Idag åkte jag, Daniel och Filli till fagersta och hämtade den. Nisse är en riktig charmör, han är inte blyg utan otroligt nyfiken han trivs väldigt bra här hemma hos Daniel.

Jag kan fortfarande inte förstå att jag och Daniel numera har en kattunge, jag är kär pånytt. Har nu många djur som jag älskar, för man får ju absolut inte glömma, Lotus, Frasse och Daniels tidigare katt, Albin som är hos hans pappa. YEY är mycket lycklig idag.

Nu blire mys med Nisse och Daniel och 2 nya johan falk filmer!

4 november.

Vaknade nyss upp hemma hos Daniel av att Filli kom in springandes och frågade om vi fortfarande sov, hon såg helt förvånad ut haha. Men jag satt mig snabbt vid datorn och kollade om jag och Daniel hade fått svar på mailen, men inte än.. Åh jag bara väntar och väntar ska bli så otroligt kul. Nu ska jag försöka få upp Daniel eftersom han fortfarande vägrar att gå upp på ett sånt där sött sätt. När han väl har gått upp blir det att snabbt åka hem till mig duscha, göra mig i ordning och sedan åka ut till hälla för att inhandla lite saker till ja det jag ser så mycket fram emot, säger bara bebis!




tisdag 3 november 2009

-

Daniel?
minns du i sommras när vi satt och sjöng den högt i bilen och skrattade och hade oss? För underbart, jag älskar dig.


Song of the day!

Mys!

Snart ska jag och Daniel ta och åka till Emilie och umgås med henne och denise sen även den söta lilla kattungen hon köpte i förrgår. När jag träffade den igår blev jag som kär på nytt. Jag får använda mig av namnet gunvald på katten tills emilie har bestämt sig för vad den ska heta. Jag röstar på gunvald för han är ju snygg och tuff, och samma med katten så jag tyckte det skulle passa bra som namn på det lilla livet. Fast jag har ju självklart lite andra förslag också men dem orkar jag inte sitta och rabbla upp här för det skulle bli en lång lista. Ska försöka ta kort på gunvald idag så ni alla kan få se på en mycket söt liten kille!

Sedan efter vi varit hos Emilie åker jag och daniel hem till någon av oss och sover då ska vi även se på nya avsnittet av one tree hill, gossip girl, desperate housewifes och sedan antingen en beck film eller en halvny film som heter Ghosts of girlfriends past. Kommer bli lika mysigt som alltid, tillsammans är vi som lyckligast, pusss på oss!


Family.

En sak som betyder väldigt mycket för mig är min familj. Det finns inget jag hyser mer kärlek till än min familj. Jag tycker det är viktigt att man även kan umgås med sin familj, jag är mycket nära alla i min familj och kan prata med dem om allt. Det stöttar mig alltid oavsett om det är jag som har gjort fel, dem hjälper mig alltid att rätta till mina bekymmer och misstag. Jag är så stolt över alla i min familj för att dem accepterar alla jag umgås med att dem fullkomligt avgudar Daniel, mina vänner. Dem ger alltid folk en chans och accepterar alla som är sig själva.







3 november.

Klockan är nu 15,43 och jag kom precis ut från duschen möttes upp av en söt syn. En pojkvän som ligger i sängen och busar med Frasse. Jag kunde inte vara lyckligare just nu, allt är perfekt och jag känner mig gladare än någonsin.

En sak som kan störa mig är människor som sitter och säger en massa saker dem inte har en aning om, tycker bara det är tråkigt att vissa människor aldrig växer upp och tar vara på sitt liv och gör något vettigt av det.

Nu blir det iaf stan och hälla för att gå på ikea och shoppa med min underbara,genomsnälla och icke otrogna pojkvän :D. Puss på dig älskling!

måndag 2 november 2009

I dont care what they say, i'm in love with you.

Dagen har spenderats med min allt för underbara pojkvän. En kille med humor, älskar att vi alltid kan ta saker med en klackspark och alltid göra om det mest negativ till det possitiva. Jag är så grymt glad för att jag har dig vid min sida varje dag, att jag varje dag får somna och vakna upp brevid någon som verkligen älskar mig så som jag älskar den. Du är en riktig guldklimp som Frida sa till mig den kvällen jag insåg hur mycket jag faktiskt tyckte om dig den kvällen då vi blev tillsammans. Folk kan säga exakt vad dem vill, göra vad dem vill för när jag väl tänker efter så rör det mig faktiskt inte ens i ryggen. Jag vet vart jag har dig, du vet vart du har mig, jag vet vad jag känner för dig, jag vet vad du känner för mig, jag litar på dig, du litar på mig. Med dem punkterna i ett förhållande så behövs det inte så mycket mer vi kan gå igenom berg tillsammans älskling. Puss på oss!

Våra planer inför morgondagen är oslagbara, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går
Daniel Axelsson!

Idag måste jag även ge en eloge till mina alltför underbara vänner, ni ställer alltid upp för mig i vått och torrt så som jag även ställer upp för er. Jag finns här för er 24 timmar om dygnet. Men dagens eloge går iaf till, Hanna, Emilie, Denise och Frida!

Kärleken till vissa låtar rostar dock aldrig.

mums

F U

söndag 1 november 2009

En sen söndagkväll!

Jag sitter nu och bloggnördar hemma hos Daniel, vi har bestämt oss för att i morgon blir det en tur på stan, sedan ikea och sedan gasen i botten hem till mig för att då ska vi vara hundvakt till mina bebisar, yeey! Kan en dag bli så mycket bättre än när man får vara med dem man älskar? nee tror ej det!

November nu och det är snart min dag, jag fyller iof bara ynka 19 år men ett år närmare 20 iaf. Efter jag har blivit 22 vill jag inte bli äldre, eller tror jag inte iaf. Fast då är det ju barn, bröllop och massa sånt man ska göra så det blir nog bra iaf. Men 26 november är min dag iaf, ska bli trevligt. Har redan lite planer på hur jag vill fira min födelsedag, wie!

Jag är mycket kär & lycklig btw,
and that is what makes me go gah today!

Söndag.

Idag har jag inte gjort ett skvatt eller jo har umgåtts med kusinen, men hon åkte nyss tillbaka till stockholm.

Nu ligger jag i sängen och Frasse ligger brevid mig och biter i mitt täckte så slutar väl med att jag har dun i hela sängen. Snart kommer daniel och hämtar upp mig sen ska vi åka och fixa mat och sedan åka hem till honom se massa bra på tv och sedan mysa till en film.

Varför måste det vara så komplicerat? Önskar att jag bara kunde fixa allt på en sekund. Men det ordnar sig för det kan väl inte vara såhär föralltid?


oh yesterday!

Igår så kom kusinen hem från london och planet landade ju i vässan så istället för att åka tillbaka till stockholm så stannade hon här. På dagen så åkte jag, mamma, karin (kusinen) och kajsa till ikea och inhandlade lite saker. Med mig hem hade jag en helkroppspegel, blomma, kruka, lite mer galgar och sen 2 skohyllor. Tur att man hängde med och mamma var generös, för min budget nu är inte den bästa så att säga.

På kvällen så blev det bio, this is it, och jag kan ju bara säga Michael Jackson våran tids största artist, inget snack om saken. Filmen var bra, intressant även fast jag själv inte direkt är michaels största fan, jag känner mer han gjorde bra låtar och verkade var typ världens snällaste människa. Jag tycker bara det är fånigt att komma nu som många gör och säga bara för att han är död att han var min största idol. Något jag också tycker är konstigt är alla människor som liksom förut satt och ba han är en pedofil han förgriper sig på pojkar osv att dem nu ba RIP MICHAEL, han var så bra osv. Alltså snälla lägg av!! Jag har däremot aldrig trott på rykterna om att han skulle förgripit sig på det dära pojkarna, dem var ute efter pengar och visste att han skulle ge dem det och att han var just en sån där person som verkligen inte ville skada någon. Det märktes även i filmen när han skulle ge någon lite kritik så avslutade han alltid meningen med with love. Jag tycker att han verkade vara en genomsnäll och söt människa som det finns alltför få av på denna planet. Efter filmen så pratade jag, mamma, karin och kajsa på att vi hade kunnat lagt hur mycket pengar som helst för att få se han live, det vore en stor upplevelse för att han var så stor som han faktiskt var, och koserterna han skulle gjort skulle ha blivit riktigt bra, han hade lagt den ribban högt och inte många artister om ens någon skulle kunna ha gjort en bättre konsert. Jag kan rekomendera filmen då man får se hur konserten skulle varit, genom genrep osv.



Bäst!