måndag 6 december 2010

6/12

Oj skrev fel adress i förra inlägget, signetegermark.blogg.se


söndag 5 december 2010

söndag 21 november 2010

21/11

Helt slut är jag efter våran lilla tripp till Ullared men attans så kul jag har haft. Vi lämnade västerås vid halv 4 tiden på fredags eftermiddagen och när vi kom fram till kungsbacka där vi skulle bo så var jag sjukt trött. Vi åt middag, såg på tv sen var det dags att bädda upp. Jag och Daniel skulle sova på en sån där stor luftmadrass ni vet? Men gissa om det var hål i den? det slutade med att vi fick sova på en massa kuddar och ja jag sov väl helt okej men daniel däremot somnade inte förrän vid halv 4, stackarn. Vi gick upp ca halv 7 och då var det dags att hoppa in i duschen och fräscha till sig. Sedan var det ca 45 minuter till Ullared, och när vi väl var framme möttes vi av sjukt mycket folk. Daniel blev galen därinne så jag och filli bestämde oss för att gå utan honom. Vi plockade vagnen full och ja i klädväg tycker jag inte att dem har så mycket snyggt att erbjuda bara en massa skit egentligen, men en massa annat typ inredningssaker och JULKLAPPAR. Köpte jätte bra saker kan jag säga men kan ju inte avsölja vad eftersom då avslöjar jag ju vissa julklappar och det är kanske ingen bra idé.

På fredag är det iaf min dag, och det kommer bli en riktigt bra dag det känner jag på mig!

onsdag 17 november 2010

17/11

Blev bio idag med mina älskade systrar, nya Harry potter på premiären och allt. Känner att jag kan rekomendera den satt och ville att den skulle pågå resten av mitt liv men så var ju tyvärr inte fallet. Men till er som gillar de gamla filmerna, SE DEN!
Dobby är förresten min andra man, totally love him.

Nu ska jag krypa ner i sängen med Daniel för det väntas film, kommissarie späck. Vi skulle egentligen sett den igår men då fastna vi framför tvn istället så får helt enkelt bli idag.

På fredag åker vi till Ullared, längtar sjukt mycket ska bli riktigt mysigt. Gissa om det är någon som kommer go nuts därinne på lördag? he he..

Fick förresten världens sug efter att se på the holiday tidigare idag så det måste jag göra så fort som möjligt. Har ju tappat bort min älskade film så jag måste helt enkelt köpa en ny för det är seriöst en av de bästa filmer som någonsin gjorts..

Nej nu dampar daniel, see ya!

måndag 15 november 2010

15/11

Kom precis hem från ett jobbigt bodypump pass, men jag älskar't. Känns så skönt att äntligen vara tillbaka, jag älskar mitt gym och skulle aldrig någonsin kunna byta till något annat..

Just nu dunkar bruce springsteen ur mina högtalare, den mannen alltså han är helt sjukt bra man kan som aldrig tröttna. Hans låtar kan man lyssna på vilket humör man än är på och för det säger jag Thanks Bruuuce.

Bion i fredags var helt okej, lite mycket inälvor och sånt men det är ju så saw filmerna är så det hade jag som räknat med. Men ja jag överlevde helt sjukt bra gjort av mig är stolt!

Nu kommer Daniel och plockar upp mig för ikväll tillbringar vi natten hemma hos honom, love it!

(Det här inlägget blev ju värdelöst men har som ingen motivation till att skriva)

fredag 12 november 2010

12/11

Idag blev det att träffa joanna vi tog en tur på stan och sedan åt vi lunch på gränden, en varsinn sallad fick de bli. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och ja vi har alltid lika trevligt när vi ses. Nu ligger jag hemma hos Daniel och vi myser som vanligt, gud så mysiga vi är.

Ikväll blire att gå ut och äta med Emilie och Andreas på greken och efter det bio, saw 3d hur fan ska jag våga? Men det visar sig om jag överlever eller inte en sak som är säker är att daniels hand kommer vara blå...

måndag 8 november 2010

8/11

Gah!
Minnen säger jag bara!

8/11

Sitter och lyssnar på lite musik nu i väntan på att nya despan avsnittet ska vara klart. Daniel åkte nyss han är ju ledig idag men han var tvungen att åka iväg och fixa lite lampor hemma hos någon. Det är väldigt praktiskt att ha en man som är elektriker har jag tänkt på, han kan ju fixa värsta belysningarna och det gör väldigt mycket i ett rum kan jag tycka.

Jag vill resa nu nu, det finns ta mig fan inget bättre än att resa. Finns så sjukt många platser jag vill besöka och vilket jag bara måste. Från och med nu eller ja snart blir det till att spara en massa pengar till olika resor ska ta mig fan öppna ett resekonto där jag sätter in en summa varje månad! USA USA USA USA USA!

Nu är det dags att se despan!

söndag 7 november 2010

7/11

Jag och Daniel har en riktig myskväll ikväll vi har tänt sjukt mycket ljus, ätit god middag och just nu sitter vi och dricker vin och bara myser.
Familjen är ju i London dem åkte i fredags och kommer hem tisdag kväll. Jag och Daniel valde att stanna hemma och vara hundvakter eftersom jag anser att man behöver alla pengar man kan få. Så ja nu är jag ganska mycket rikare men måste erkänna att jag är sjukt avis vill åka till london nu nu nu.

Den 19 nov åker vi förresten till ullared med daniels mamma, Sanna och Felicia. Då ska jag go nuts! Hoppas min iphone har kommit då så jag har något att underhålla mig med under bilresan. Har ju mina favorit appar.
Nu ska jag sätta mig i Daniels famn och fylla på våra glas med mer chardonnay.





torsdag 4 november 2010

4/11

Vill ha min iphone 4 nu, varför denna eviga väntan? Hatar att vänta!

Sitter och dunkar Daniel adams-ray som jag har gjort hela dagen i går och idag, kan inte sluta lyssna. Jag menar hur länge har jag inte gått och väntat på att hans album äntligen ska släppas men igår var den dagen äntligen här..

onsdag 3 november 2010

3/11

Daniel adams-ray - svart, vitt och allt däremellan, love it!

måndag 1 november 2010

1/11

Första november idag och jag tänkte att det var dags att ta nya tag, så följde med mamma till gymmet och det blev 45 min på löpbandet och sedan ett pass bodypump direkt efter. Det gick faktiskt bättre än vad jag trott, trodde jag skulle tappat allt under sommaren men nej det gick faktiskt över förväntan. Känner att det är dags att bli en träningsnarkoman igen, love it!

Nu ska jag krypa in i daniels famn och mysa, är så kär att jag bara vill äta upp honom!
Blir galen!!!

Hittade en bild från sthlm skärgård i sommras, sweet!

















onsdag 27 oktober 2010

27/10

Sitter i soffan och kikar lite på tv finns dock inte så mycket att se på så jag kikar runt lite på datorn istället.

Idag är jag glad eftersom daniel är hemma med mig eller ja han är sjuk så det är ju inte så kul men jag får iaf sällskap och det är ju inte helt fel. Eftersom han har gått och blivit sjuk så blir det ett relativt lugn dag han ska dock klippa sig klockan 5 så tar väl en tur på stan innan det. Jag känner även att jag vill bättra på brännan men egentligen så vill jag inte sola solarium eftersom jag inte vill få min första rynka om några år och sedan vill jag inte heller gå och få cancer. Men det finns ju andra sätt att bli brun på så ja vi får helt enkelt se om det finns någon tid till det under dagen.

Såg förreten gossip igår och kan ju säga att det är nära nu eller ja jag är nöjd iaf. Men bättre kan det bli come on! Känner att jag behöver ringa hanna nu och prata om gossip i 2 timmar som alltid, haha. Jag förstår inte hur en serie kan ta upp en sån stor del i ens liv helt sjukt när man tänker på det. Men min passion för gossip är stor. Men som sagt utan chuck och blairs kärlek skulle det inte vara hälften så bra!

Igår var det förresten precis en månad tills jag äntligen blir 20, yey!

söndag 24 oktober 2010

24/10

Idag firar jag och daniel hela 18 månader tillsammans och om jag ska vara ärlig så blir jag bara kärare och kärare för varje dag som går det stannar som aldrig upp. Vi är inte heller bara ett par utan också bästa vänner som delar allt med varandra. Umgås jämt gör vi också för er som inte redan märkt det, haha.

Våran 18 månaders dag spenderade vi med en massa gos, mat och film. Presenterna tar vi imorgon då vi inte hade en aning om vad vi skulle köpa till varandra men något fint ska jag ge min käresta.

Vi har även beställt hem en massa resekataloger ikväll så hoppas dem kommer i veckan för då ska vi leta resa.

Nu ska vi se ännu en film och sedan sova eftersom min man ska upp tidigt och slita på sitt jobb. Jag däremot ska bara ha en lugn dag imorgon med lite film och sedan kanske umgås med mamma på hennes lediga dag sen måste jag nog även ta mig i kragen och göra klart mitt rum därhemma.

nej nu måste jag sluta, ser knappt vad jag skriver är så sjukt trött.

torsdag 21 oktober 2010

21/10

Ligger i sängen med daniel och ser lite på veckans kanin, har inte skapat mig någon åsikt om programmet än medtanke på att det inte pågått mer än i typ 20 minuter.

Dagen har jag spenderat med mamma, vi tog en tur på hälla och sedan blev det även storhandling på maxi så nu finns det massor med nyttigheter att äta här hemma. Vi åkte även förbi ängsgärdet på vägen hem och hyrde 2 filmer, killers och någon mer som jag inte minns namnet på men det var någon thriller med pierce brosnan iaf. Killers har jag hunnit sett och ja den var faktiskt över förväntan, så den rekomenderas. Den andra filmen får jag ta och se med daniel imorgon kväll för ikväll ska vi hinna se nya avsnittet av one tree hill och criminal minds.


Nu ska jag fortsätta se på veckans kanin.. hörs!

måndag 18 oktober 2010

18/10

Såg nyss på filmstadens hemsida att det kommer en ny saw film om 11 dagar den kommer då att visas i 3D. Ska jag våga gå på den är ju frågan? För jag vet att om jag väl gör det så kommer det sluta med att jag antingen sitter och gråter av rädsla eller att jag inte ens ser filmen utan gömmer mig i mina popcorn, vi får helt enkelt se hur jag gör.

Men den verkade iaf bra och det blir nog den sista saw fimen som jag fattade det. Så ni som är lite modigare än mig gå på den!

Slänger upp trailern

söndag 10 oktober 2010

10/10

Känner att det är så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill få ur mig men samtidigt så är det här en offentlig blogg som läs av människor som jag inte har en aning om vilka det är. Så känns inte så bra att öppna upp sig för mycket, jag får helt enkelt köpa mig en bok eller något där jag kan skriva mina innersta tankar.
Ikväll har jag en sådan kväll då allt bara känns hopplöst är trött på i stort sätt allt. Jag är trött på västerås, jag är trött på att det inte finns något att göra, jag är trött på folket, jag är trött på mitt magsår, jag är trött på att jag inte vet till 100% vad jag vill göra med mitt liv så ja jag är i stort sätt trött på allt. Jag känner att jag måste komma bort ett tag nu, så nu ska jag logga ut från fittbloggen lyssna massor av oskar linnros låtar och kolla på någon resa sedan ska jag somna i daniels famn.. Hörs!



10/10

Sitter inne på min bilddagbok just nu, inte varit inne på den på 100 år. Planen var att tabort den men jag kan helt enkelt inte göra det, den innehåller för mycket minnen.
När jag satt och kollade igenom den från början till slut insåg jag en sak och det är att jag saknar dig.

Bilder från förra fredagen (1/10).
























10/10

Some people wait a lifetime for a moment like this!

lördag 9 oktober 2010

9/10

Riktigt lyckad myskväll har vi, ätit god mat, tänt en massa ljus och nu ska vi se en bra film vet dock inte vilken ännu men det visar sig. Men en sak som är säker är att det inte blir en gråtfilm som igår det tål inte mina ögon helt seriöst. Nej nu är det dags att ta ut hundarna på en promenad. Hade tänkt lägga upp lite bilder från förra helgen eftersom jag inte gjort det ännu, men det får bli imorgon helt enkelt för idag ska jag bara mysa med min man.

Hörs!

9/10

Ligger framför tvn och ska snart slå på gossip girl säsong 1, fick ett otroligt sug efter att se allt från början. Daniel är hemma hos sin pappa och gör lite saker där så jag känner mig ensam, haha. Är hundvakt idag tills i morgon hemma hos mig eftersom resten av la familia åkt på kryssning så ikväll så ska jag och daniel ha en rejäl myskväll bättre än den igår om det nu går? troligtvis inte men kan ju alltid försöka.

No inspiration, i'm sorry!

fredag 8 oktober 2010

8/10

Ikväll har jag och Daniel en riktig myskväll. Vi har ätit en supergod middag blev tacolasagne, sett en halvtimme på idol och sedan på filmen ps. i love you och ja självklart har jag gråtit floder. Det är verkligen en av mina favorit filmer så sjukt bra men även så sjukt sorglig.

Tänk vad hemskt att förlora den man älskar helt plötsligt? jag skulle personligen aldrig överleva om daniel togs ifrån mig. Jag vet vad de flesta tänker nu när de läser detta " kom igen tjejen du är 19 år" men helt seriöst våran kärlek till varandra, vårat förhållande är inte som alla andras, det är något speciellt. Vi är helt klart oslagbara, kan inte tänka mig en dag utan honom. Oj nu blev det kärleksfullt här i bloggen, mjaa jag är en tönt.


Jag och Daniel köpte en varsin ny tv idag, perfekt investering tills vi flyttar ihop vi har pratat lite om lägenheter nu och kollat lite så nu gäller det bara för mig att få ett FAST jobb. Men det ska sökas lite i veckan så det ska jag nog kunna ordna. Men nu är det bara en liten sak jag behöver till och det är en box eller något till mitt rum så jag kan få upp alla 500 kanaler som vi har därnere i vardagstummet till mitt rum och till min nya tv.

Nej nu ska vi kika på paradise hörs, tack å hej!

torsdag 7 oktober 2010

8/10

Sitter och tittar hundvalpar med daniel och alltså ja jag tror att jag dör. Vill köpa alla, hur ska man kunna välja? sjukt svårt kommer det bli. Hoppas att vi inte får välja valp från kullen själv, vet inte om jag klarar det. Bättre att man som får en som dem tror skulle passa en istället. Men ja vi fårse börjar dra ihop sig mot våren nu, NOT! Hoppas allt går som vi vill och att vi kan skaffa en liten diamant i vår.

Nu ska vi se nya avsnittet av criminal minds och sedan förmodligen lite paradise sen blir det att sova eftersom vi ska upp i tid i morgon för jag ska köpa ny TV!!! yeeeeey!

söndag 3 oktober 2010

3/10

Ligger och ser på paradise hotel danmark med daniel, inte alls många avsnitt kvar nu. Men snart så börjar ju paradise hotel sverige och kan det blir bättre nu när min älskling är program ledare, alex fucking schulman! Allt jag kan säga angående det är bara GAH! Man ska aldrig missbruka ordet gah tänk på det gott folk!






lördag 2 oktober 2010

3/10

Sitter och ser på ace ventura med daniel, mysigt. Har förresten fått tillbaka mitt magsår, yeeey.

Nu ska vi åka iväg och köpa något att äta ikväll, så får berätta om gårdagens bravader i nästa inlägg, stay tuned!

2/10

Puss!

onsdag 29 september 2010

29/9

Inte bloggat på ca en vecka, har helt enkelt inte haft tid. Men ska berätta lite av det jag gjort i veckan som varit.

I lördags blev det uppsala på dagen med daniel för lite shopping, en riktigt mysig dag hade vi. Jag ville helst till stockholm men det kändes onödigt eftersom vi varit där veckan innan och shoppat. Så det fick ta och bli uppsala. På kvällen umgicks vi med Emilie, Andreas, Ida och Kalle blev lugnt kollade lite tv och pratade bara.

I söndags blev det bio med Daniel, Emilie, Ida, Andreas och Kalle vi såg Wall street, money never sleeps och ja den kan jag verkligen rekomendera. Kan ju bara säga att jag verkligen vill tillbaka till New York nu nu nu. Men som sagt så vill jag åka dit antingen på våren eller sommaren så vi får se när jag gör en comeback till the big apple.

Resten av veckan så har vi shoppat en hel del. Varit både på stan här i vässan men även i eskilstuna. Men jag har insett att jag inte ens gillar tuna park och eskilstuna längre, dem har aldrig något jag vill ha. Har dem ens någon butik som vi inte har nu? efter att igor gallerian har öppnat. Nej tråkigt att det blivit så..

Igår kastrerade vi även Nisse, hemskt var det. Vi lämnade honom hos vetrinären kl 08.00 på morgonen och hämtade han vid 14.00 när vi kom hem så var han väldigt vinglig och gick in i allt stolar, skåp osv. Men sen så gav han upp och gick och la sig och sov i stort sätt hela dagen. Nu idag mår han bra och är sig själv som tur är.

Just nu sitter jag hemma hos Daniel och ser på idol och myser med Nisse. Idol är tråkigt, blä!

Förresten fick reda på idag att min syster åker till LA i morgon och blir där i 6 eller 8 v för att gå på en skådespelar skola. Hann inte ens säga hejdå ju!

torsdag 23 september 2010

23/9

You are a shooting star,
That´s why you are my favourite.

onsdag 22 september 2010

22/9

Sitter i Daniels säng och tittar på idol, mysigt. Det är alltid så att jag kollar på idol nu i början men sen när det börjar gå på fredagar så slutar jag, då tycker jag inte alls att det är kul längre. Just nu sitter jag och håller tummarna för polisen och den mörka killen och guess what båda gick vidare, fint.

Nisse ligger här i mitt knä och sover, han är så söt. Han är som mitt lilla barn, helt klart den gosigaste katten jag någonsin mött i mitt otroligt långa liv, haha.

På lördag åker jag och Daniel förmodligen till Uppsala för att komma bort lite över dagen, ska bli skönt.

Nu måste jag fortsätta se, hörs ikväll igen om det händer något intressant.

22/9

Idag är en riktig mysdag, jag och Daniel har legat och sett paradise hotel Danmark hela morgonen, mycket underhållande må jag säga. Sedan så har vi även innan det hunnit se nya avsnittet av one tree hill. ´

Skriver mer sen måste fortsätta se, hörs!

tisdag 21 september 2010

21/9

Sitter just nu i Daniels säng och tittar lite på tv, finns dock inte mycket att se. Idag har vi tagit det mest lugnt, vi var en sväng på ikea med mamma i förmiddags och efter det åkte vi hem och såg nya avsnitten av gossip och 90210. Sedan kände vi att det var dags för att fräscha upp sig lite och ett tag senare var vi på väg till tati för att Daniel skulle kika efter sin ja 3 skinnjacka detta år. Men ja hade jag också haft så mycket pengar i lön så hade jag säkert också haft en massa skinnjackor, haha. Nej nu ska vi ta och mysa till en film och sedan dejta kuddarna för imorgon ska vi upp med tuppen och vara hundvakter. Hörs!



21/9

Vaknade för en liten stund sen, och ja magen gör fortfarande ont inte kul. Men nu blir det iaf en tripp till Ikea med Daniel och mamma eftersom mamma promt skulle köpa en fotölj idag och ville ha mitt smakråd. När vi gjort det så blir det att se gossip girl och 90210 eftersom de har kommit ut nya avsnitt inatt, thank you lord.

Nu ska vi åka, hörs!

måndag 20 september 2010

20/9

Blev ingen tripp till Emilie och Andreas utan jag och Daniel ligger i sängen och ser på Ullared istället, haha. Upptäckte för en stund sen hur mycket bra det är på tv idag först ullared sen Svenska New York fruar och sedan lite sällskap, den här kvällen kan ju inte bli annat än perfekt.

Nu ska jag kramas lite med världens bästa man, Hörs!

20/9

Sitter hemma hos Daniel, kom hem från stan för en liten stund sen. Idag fick en jätte söt Bh följa med mig hem, är mycket nöjd med den. Ikväll blir det att åka hem till Emilie och Andreas och se seriepremiären av svenska New york fruar så att jag får lite abstinens till att åka tillbaka till New york.

Nej nu ska vi åka, Hörs!

20/9

Har precis gjort mig i ordning och väntar på att Daniel ska ta sig i kragen för att själv bli klar men iof så tar ju inte det så lång tid. Började förresten läsa en bok idag som jag har haft hemma i flera år men bara inte orkat läst, Nicole Richies bok, the truth about diamonds. Än så länge är jag mycket nöjd men vi får se när jag kommit längre in i boken vad jag tycker.
Nu ska vi åka till ikea med Daniels mamma hörs.


20/9

Ligger och tittar på Sherlock holmes med daniel, kan rekomenderas. Och ja i går var det val och vem hade inte rätt? Jo jag.. men visst ska bli kul att se hur de kommande 4 åren kommer se ut. Nu ska vi fortsätta kolla hörs senare.

söndag 19 september 2010

19/9

Sitter i telefonkö till polisen. Måste göra en förlust anmälan på hela min plånbok. Tappade tydligen den idag när jag var på väg hem från valokalen, känns ju sisådär. Jobbigt att behöva en massa nya kort. Men jaja så går det när man är ett klantarsle.

Sitter och lyssnar på musik och sneglar lite åt valvakan, men känns lite ointressant eller kanske fel ordval men det är ju som redan klart och det har det väl varit i veckor, de blåa kommer ju sitta kvar i makten. Sen är det en sak som bekymmrar mig och det är de där jävla Sverigedemokraterna, när ska svenska folket förstå att det faktiskt inte är parti? Dem skulle aldrig klara av att styra ett land som Sverige, förstår inte folk hur Sverige kommer se ut när dem suttit där i 4 år? Helt sjukt hur folk tänker. Jag blir fan mörkrädd för hur svenskar har blivit, det är fan pinsamt. Jag tycker inte att Sverige ska vara en främlingsfientligt land, skärpning!

Ska pussa lite på Daniel nu också.

19/9

Kom hem från stan för en liten stund sen och fick med mig en tröja därifrån, en helt vanlig stickad svart tänkte att det kan vara perfekt att ha under min nya fina päls i vinter. Daniel är hemma och gör lite saker, hade så sjukt ont i magen så valde att åka hem och ta det lugnt istället. Nu ska jag se på min nya älsklingserie, hellcats.

19/9

Så har man röstat för första gången i sitt liv, skönt. Gud vad vuxen man har gått och blivit haha.

Nu ska jag och Daniel ner på stan och kika lite, fårse om vi hittar något eller inte. Dock så vet jag inte hur länge jag kan gå runt eftersom jag har så sjukt ont i magen, undrar hur länge man ska behöva lida av detta? Fyfan.

lördag 18 september 2010

18/9

Sitter och kollar på Notting hill med Daniel, härlig film enligt mig. Måste vara den 50nde gången jag ser den skulle jag tro. Men den är fortfarande lika rolig.

Är så trött på att ha magsår nu så att jag vill kräkas. Det gör sjukt ont som tur är inte hela tiden men när det gör det så vill jag typ skära av mig hela överkroppen. Så nu är det slut på mitt liv som en riktig stresser, jag har alltid varit sån som gör allt i sista sekund. Till exempel om jag ska vara klar en speciell tid så väntar jag alltid tills det är mini lite tid kvar tills jag börjar och det slutar alltid med att jag blir sen.

Skrev i mitt förra inlägg att jag skulle skriva om vinterese planerna jag och min man har och ja det vi har pratat om är att besöka något av dessa ställen: mauritius, maldiverna, dominikanska republiken, texas, LA eller kanske att bila igenom hela USA. Det är något vi båda alltid velat, jag minns att jag skrev det i min dagbok när jag var liten och det var efter jag sett filmen crossroads med Britney. Men vi får helt enkelt se var vi åker. Många undrar varför vi inte åker till typ thailand eller något ställe i Asien men som jag tidigare sagt så lockar det inte oss. Jag vet inte varför jag fått för mig att det är skitigt där. Men som sagt så får vi se kan ju hunnit ändra min uppfattning om Asien tills dess.

Nu ska vi gå ut med hundarna på en promenad eftersom vi är hundvakt. Hörs senare eller imorgon.

18/9

Denna dag har varit mest lugn, inte gjort speciellt mycket. Jag och Daniel tillbringade i stort sätt hela den här dagen i sängen. Men vi hann även till hälla en snabbis, för att kika om de hade någon att erbjuda. Men efter att ha varit både i tunapark och Stockholm denna vecka så hittade vi inget speciellt. Förstår inte att man kan ha en sån stark abstinens efter shopping hela tiden? Får man helt enkelt aldrig nog?

Förresten så blir det förmodligen ingen resa nu heller pga att jag har magsår. Känns ju inte så kul. Men får helt enkelt se framemot resan i vinter, vi vet dock inte vart vi ska eller så än men vi har ju som lite förslag men dem får ni veta en annan dag eller kanske lite senare ikväll.

Nej nu ska jag lägga mig och äta isbitar och surpla på mitt vatten. Sjukt tråkigt men så äre!

fredag 17 september 2010

17/9

Äntligen tillbaka efter en lång bloggtorka.

hej jag har magsår!

söndag 25 juli 2010

25/7

Ännu en dag med smärta, vill bara att den ska försvinna så man kan få göra något. Som det ser ut nu så blir det inget jobb imorgon och det gör mig ju lite halvt pissed, för såg verkligen fram emot att få gå dit igen nu efter sisådär 3-4 veckor. Varför ska saker och ting alltid drabba mig? Det är verkligen så jag råkar alltid ut för saker och ting, riktigt problembarn. Men ja är man det svarta fåret i släkten så är man, haha.

Daniel lämnade mig för en stund nu för att åka ut och hjälpa sin pappa i stugan. Men han är tillbaka snart så nu ska jag ta och se en bra tjejfilm, och det får bli what a girls wants så man får lite london feelings. Vill tillbaka så fort som möjligt, jag och daniel har redan börjar planera en massa. Har en massa länder jag vill besöka till exempel egypten men det var Daniel inte så sugen på men jag får helt enkelt övertala. Vill dit och kika pyramider, fast framförallt vill jag dit för solen men det blir i vinter isf. Äsch finns så många länder jag vill till men man kan ju som inte göra allt på en och samma gång tur att livet är långt.

New york vill jag till igen så fort som möjligt för det är verkligen the place to be. Men tror jag vill dit i vår istället för i höst men ja jag vet inte. Vi får se ett tag kvar tills dess. Först nu blir det ju greece or turkey, love it.

Nu ska jag ägna mig åt filmen, tack å hej.

Hitta en gammal goding, puss!

lördag 24 juli 2010

24/7

Kan ju säga att smärtan jag fick gå igenom igår inte var något jag kan tänka mig att göra om, säger bara aldrig mer. Skönt att det ändå kom igång ovanligt fort så jag slapp ligga och vänta. Hade även med mig både mamma och daniel som stöd så det gick bra. Kändes även skönt att ha mamma med eftersom hon ändå jobbar med det där. Denna helg blir det bara att ta det lugnt eftersom jag behöver vila och har inte direkt någon lust eller ork att göra något. Så Daniel får helt enkelt pyssla om mig vilket han har skött så bra.

Hoppas även på att jag kan jobba på måndag för blir antingen att jag börjar jobba igen på måndag eller på onsdag eftersom jag enligt schemat ändå är ledig tisdag. Men hoppas att jag kan komma igång igen på måndag, konstigt nog så saknar jag faktiskt att jobba det är skönt att ha något att göra på dagarna. Dock så har ju jag och Daniel haft riktigt mysigt nu när jag varit sjukskriven men han har ju också jobbat i köping vissa dagar.

Nu ska vi se på film som vi faktiskt tro det eller ej har hyrt för engångs skull, tack å hej.

Ps. vi saknar joanna och johan.

onsdag 21 juli 2010

21/7

Har inte bloggat på ett bra tag nu men det har sina anledningar. Har hänt lite den senaste tiden. Jag och Daniel har gått igenom en ganska kämpig period ett tag nu men det blir väl så när man inte tar sitt ansvar. Vi har oss själva att skylla,det är dock jag som fått tagit den värsta smällen men det är på väg tillbaka nu iaf. Även om det kanske kommer vara jobbigt ett tag framöver. Har mått illa konstant nu i en vecka och även besökt sjukhuset 1 gång i veckan den senaste månaden. Men var där idag och började den lilla processen så nu är det igång. Och ja självklart känns det jobbigt, men jag känner ändå att det som inte vara något att välja på. Känns ändå också skönt att jag har så mycket stöd så det är ingen risk att jag går och blir alldeles för deprimerad.

Nu ska jag och Daniel som vanligt mysa till en bra film, tack å hej.

Förresten börjar dra ihop sig tills det är dags för mig och daniel att lämna sverige i 2 veckor för lite sol och bad.

onsdag 16 juni 2010

16/6

Var ett tag sen jag skrev nu men har varken haft tid eller lust.

Halva veckan har gått så snart är det helg och känner att det behövs är helt slut. Denna vecka har alltså bestått av jobb, träning och mys med mannen min.

Just nu ligger Daniel och Filli och slåss här brevid mig och ja jag måste medge att Daniel är lite väl hårthänt, haha. Innan idag så hade vi "slagsmål" alla tre och ja såklart så blev det jag och Filli mot Daniel och klart att vi vann.

Imorgon blir det jobb och sedan mys med Daniel sen träning fårse om jag tar den direkt efter jobbet eller om jag tar den lite senare. Vi är home alone från imorgon till söndag så denna helg kommer endast bestå av en sju jävla massa mys.

Just nu vill jag och Daniel bara dra iväg till lite värme, men det får helt enkelt vänta tills augusti. Men det känns bra ändå för då har man ju som ändå något att se framemot när man sliter på jobbet helt sommaren. 2 månader är det typ kvar och det går ju undan om vi säger så. Vi kommer iaf bli borta 2 veckor även denna gång, 1 vecka är för lite. Kommer bli så sjukt nice att dra iväg sen när alla andra har slut på sin semester. Sen när vi kommer hem därifrån så är det ju inte långt kvar tills vi drar igen. Kan livet vara bättre? no.

Nu ska jag gå och hjälpa Filli så att Daniel inte skadar henne allt för mycket.

Min Daniel är bäst.

söndag 13 juni 2010

Skönt det känns att inte längre ha en stalker. Älskar att man äntligen får leva sitt liv ifred. Tack för det!

Helgen har varit underbar. I fredags blev det utgång till sjökrogen med Daniel, Hanna och Simon. Vi började hemma hos Daniels mamma och sedan hamnade vi i Simons lägenhet där vi fortsatte tills vi tog en taxi till sjökrogen. Lördagen bestod av en massa mys med daniboy, home alone var vi också. Under denna kväll såg vi bland annat på göta kanal 3 och i love you phillip morris. Finns det någon sötare än Jim Carrey? Troligtvis inte.. Denna dag (söndag) har bestått av en massa slapp vi har myst myst och återigen myst.

Nu blir det ett bad med Daniel och sedan krypa ner för att se en film. Jobb imorgon såklart. Sista veckan nu på halvtid sedan så börjar verkligheten.

Förresten så går träningen finemang.

måndag 7 juni 2010

7/6

Det blev en båttur igår till slut, love it. Blev även ett dopp från båten, trodde aldrig Daniel skulle ta sig i men med lite tjat från mig och filli så vips så var även han i vattnet. Kallt var det men ändå inte så farligt. Dock så hatar jag mälaren, så äckligt vatten, botten allt! Men det får helt enkelt duga har ju ett spa på jobbet om jag inte klarar av snusksjön i sommar.

Släkten från Umeå kom även igår eller ja moster, hennes man och kinsKarin, fast hon åkte dock till stockholm idag men på torsdag så är hon tillbaka som tur är. Då kommer det bli mys.

Jag saknar min pojkvän just nu, inge kul alls. Nu har han varit borta sen 5 i morse och han kommer inte hem förrän tidigast 20.30 eftersom dem hade möte 19.00 i sthlm idag. Vi har ju inte varit ifrån varandra mer än 4 timmar sen innan London så ja inte så konstigt att jag är lite nere. Min man är iaf helt klart bäst, tur att vi är ett såkallat "perfect couple". När han kommer ikväll så blir det iaf film och mysipys.

För övrigt så går träningen fortfarande hur bra som helst befinner mig på gymmet varje dag. Men känner att det är kanske inte så intressant att veta om min träning? För jag skiter blanka fan i andra människors träning så varför skulle folk intressera sig för min? Därför så kommer jag inte nämna det så ofta längre. Räcker med att ni vet att jag befinner mig på gymmet minst 1 gång om dagen.
London bilderna kommer snart, har inte orkat lägga upp dem här på bloggen bara men snart så. Nu ska jag gå ner och sociala lite, tack ååå hej.

söndag 6 juni 2010

6/6

Idag blir det förmodligen ut och åka båt, gah det är vad jag kallar fashion. Det är ju riktigt fint väder idag också inte ett moln så långt ögat kan nå. Vi får se hur det blir och när Daniel är klar därborta, hoppas gör jag iaf.

Helgen har varit mysig, blev mys i fredags träffade ju även hanna en stund på kvällen men sen bestod kvällen av en massa mys med min man. På lördagen så blev det inte direkt något gjort på dagen förutom mys men på kvällen så blev det att träffa Daniel och Simon och sedan åkte vi hem till Emilie och tog ett glas vin eller ja ett glas blev två osv. Det var mysigt.

Nu ska jag göra någon nytta, kanske börja städa mitt rum lite? Vi får helt enkelt se vad jag har lust med men förmodligen så kommer jag bli sittandes här framför datorn, love it.

Summerfeelings!

fredag 4 juni 2010

4/6

Har suttit och tittat på hundraser nu inför mitt hundköp som förmodligen kommer äga rum i början av nästa sommar. Jag vet att det är långt kvar men jag längtar som fan. Jag älskar ju som sagt hundar och jag känner att jag är redo för ett sånt stort ansvar. Jag vet att jag kommer bli en utmärkt "hundmamma". Jag har även tänkt på allt ansvar och all tid det tar och jag har bestämt mig för att avstå vissa saker i livet för en hund är viktigare. Jag vet även att jag har så pass många i min närhet som kommer ställa upp för mig om det någon gång skulle krisa. Och självklart är det inte slut rest för min del jag kommer självklart fortsätta att resa. Mamma och Pappa har redan sagt att dem självklart ställer upp för mig då och tar hand om den lille. Det kommer iaf bli en hane för hona är jag helt enkelt inte sugen på att skaffa mig. Jag har ju två hanar hemma nu eller ja familjen har och jag tycker helt enkelt att det är något för mig. Han kommer bli så lycklig den lille sötisen som får komma till mig. För han kommer bli mitt allt helt seriöst min lilla diamant.

Nu ska jag och Daniel se på film och mysa sen får vi se om vi gör något lite senare vet faktiskt inte än. Först ska jag visa Daniel den hundrasen som jag tänkt mig. Han kommer gilla den lilla söta saken.

Åh jag är så lycklig det är helt galet.

4/6

Ikväll har jag och Daniel lagat tacos här hemma hos hans mamma. Dem är ute hos Sanna så då blev det för oss att fundera på vad vi skulle äta till middag och finns det någon bättre fredagsmat än den gamla klassikern tacos? Nej tror inte det faktiskt.

Nu ska vi åka och träffa Hanna en stund och snacka en massa skit, just love it. Senare så blir det förmodligen ett skönt bad och sedan massa bra filmer. Jag kunde inte vara lyckligar faktiskt.

Snart går jag ju också upp på heltid och visst känns det både kul och tråkigt. Det känns ju kul för att pengarna kommer rulla in och tråkigt för att jag inte komma kunna göra något i sommar. Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen blir några kort resor över helger med Daniel iaf, bland annat till gröna lund, kolmården och kanske lisberg och ullared mn vi får helt enkelt se vad vi hinner. Förmodligen åker vi en helg till Gotland också eftersom Daniels mamma och dem ska dit i 3 veckor hoppas jag är ledig någon långhelg bara. Sedan så åker vi ju utomlands i augusti i 2 veckor så bara att kämpa på tills dess. Cant wait!

Nu måste vi åka innan hanna blir galen, tack å hej!

4/6

Inte gjort något speciellt idag eftersom jag varit sjuk igår och idag. Men känner mig oerhört mycket bättre nu. Men man vill ju inte gå och smitta ner någon på jobbet direkt så tänkte att det var bättre att jag var hemma idag också så jag kunde vila upp mig och bli ordentligt frisk.
´
Jag har dessutom fått en ny favoritfilm.
Daniel och jag såg på dear john i natt och vad kan man säga? Den var grym, grät floder. Det är en sån film som man kan se flera gånger om utan att tröttna den är helt suverän. Dock så skulle jag inte vilja se den om jag var singel för då mår man nog ännu sämre över att vara det, eller det är iaf vad jag tror.

Love this song!

torsdag 3 juni 2010

3/6

Wakey!Wakey!
- Kan inte tröttna, Kan inte slutna lyssna-







3/6

Kände att jag kanske borde slänga upp ett inlägg nu.

Resan till London som jag och Daniel gjorde 26-31 maj blev grym. Svårt att beskriva med ord hur bra vi hade det, för jag kan inte riktigt hitta ett sånt mäktigt ord. Men ska iaf berätta hur dagarna såg ut därborta.

Vi kom fram på onsdags eftermiddagen och vi gick då först och lämnade av allt bagage, vilade en stund och sedan gick vi ut för att äta middag. Vi hamnade på en italiensk restaurang som hette bella italia den fanns i området vi bodde i som heter Bayswater de ligger precis över hydepark så läget var ju inte heller helt fel. Efter vi ätit så gick vi och kikade i lite småbutiker till hanna och dersim skulle möta upp oss för att gå och sätta oss på någon bar eller så. När dem väl kom så hamnade vi på en liten pub, vi satt oss ute och beställde in en vattenpipa och blacktea. Sedan så bestod kvällen av en massa snack om allt mellan himmel och jord. Men när man har roligt så rinner lätt tiden iväg så efter vi träffat dem gick jag och Daniel hem och la oss vi var ju hyffsat trötta efter resan. Speciellt tror jag medtanke på att jag hatar att flyga, det är nog det värsta jag vet fyfan vad hemskt det är.

Torsdag: Första dagen blev en shoppingdag vi mötte upp hanna vid t-banan och sedan åkte vi till oxfordstreet som låg 2 t-bane stopp från vårat hotell. Hon tipsade oss om lite bra affärer och sedan så släppte vi på plånböckerna och började handla. Hittade en hel del den dagen men värre skulle de bli. Vid lunch drog hanna och träffade dersim och soma, så jag och daniel fortsatte att vandra på oxfordstreet. På kvällen åkte vi med Hanna, Dersim och Soma till Soho, vi kikade runt där sedan skulle dem in på en krog så jag och daniel valde att åka hem och mysa istället.

Fredag: Blev shopping på fredagen med och då släppte vi ännu mer på plånböckerna, vi gick runt på oxfordstreet först och sedan åkte vi till convent garden och shoppade ännu mer där. Efter convent garden så hamnade vi återigen på oxfordstreet. När klockan började närma sig 20.00 så åkte vi till hotellet och lämnade av alla kassar och sedan så tog vi bussen till westminster för att se på BigBen och parlamentet. Sedan vandrade vi lite längs themsen floden tills vi kände att det var dags för lite middag jag menar klockan var ju trots allt ca 22.00.. Efter det så åkte vi hem till hotellet igen, la oss i sängen och kikade lite på tv tills vi slocknade i varandras armar.

Lördag: Blev en förmiddag på madame tussauds, kul var det men kanske inte värt att stå 1 & ½ timme i kö för att se kändisar som vaxdockor. Men det är ju något man bara måste göra om man åker till London. Men det var kul som sagt. Efter det tog vi oss in till oxfordstreet och där shoppade vi loss ännu mer. På kvällen gick vi ut och åt middag såklart sedan så gick vi och kikade i lite småbutiker i bayswater.

Söndag: När vi vaknade åkte vi ut till tower of london och kollade lite vi hade ju tänkt gå in på slottet men vi ångrade oss när vi såg kön. Det får bli nästa gång helt enkelt. Efter vi varit där så åkte vi direkt till buckingham palace där soldaterna hade någon slags musikuppvisning?! eller ja vad man nu ska kalla det. Efter det så åkte vi till oxfordstreet och brände de sista pengarna för vi tänkte såhär båda två, vad ska man ha pengar till därhemma?
Efter vi gått lite på oxfordstreet tog vi tuben till Bigben och parlamentet för att ta lite dagskort. När vi var tillbaka på hotellet var det bara att börja packa inför hemresan dagen efter och kan ju säga att vi båda var riktigt deppiga för vi kände ju inte att vi var redo att åka hem igen.. Kvällen spenderade vi bayswater vi gick ut och åt en mysig middag och sedan strosade vi runt i småbutikerna och handlade lite presenter till våra nära och kära här hemma i Vässan.

Måndagen: Finns ju inte så mycket att säga om den dagen, flyget gick hem 11.45 lokal tid. Så var hemma i vässan igen runt 15.00 lokal tid. Något jag och Daniel har bestämt är iaf att efter våran solresa i sommar så blir det inte långt förrän vi åker igen. För i höst åker vi antingen till New York eller till London igen. Det återstår att se..

xoxo..

torsdag 11 mars 2010

11/3

Filmklippet..